Co děláte s bedlami?
Dáváte je do smaženice? Nechce se mi už dělat obalované. Díky předem za rady.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 10 komentářů
Lenka B. (LENNNA3) ID 109156, mimibazar.cz/lennna3 (2.9.2019, 15:56)
Teda já bych za řízek z bedly (nadneseně) položila život, už jsem 2 roky neochutnala, nerostou 8o| Moje nej houba!

ODPOVĚDĚT
Renáta K. (Kudrnka) ID 440249 (2.9.2019, 18:19)
To myslíte vážně... ,-)
Nám tu v lese za plotem rostou každý rok
a mamce na zahradě kam se podíváš... :-o
https://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=4887251#komentare

ODPOVĚDĚT
Lenka B. (LENNNA3) ID 109156, mimibazar.cz/lennna3 (3.9.2019, 7:32)
To mi ani neříkejte! 8o| 8o| 8o| ,-)
U nás houby téměř nerostou! Já to vidím na netu, co lidé nosí z lesa za kvanta hub a u nás skoro nic neroste. Bedla to je sakra vzácnost. Ale neroste skoro nic. Loni jsme nenašli ani houbičku, letos doufám, že teď v září snad něco málo bude. Já jsem vášnivý houbař a trpím jak pes ,-)

ODPOVĚDĚT
Vera N. (Vera N) ID 136348 (2.9.2019, 10:28)
Dělám jenom na kmínu. Prostě posolím, okmínuji a dám na pánvičku. (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
eva p. (evicela) ID 205626 (1.9.2019, 22:05)
nebo je můžete naplnit mletým ochuceným masem a sýrem a upéct je, jsou vynikající

ODPOVĚDĚT
Markéta N. (zey) ID 89033, mimibazar.cz/zey (31.8.2019, 22:10)
já si dělám jen osolené a okmínované osmažené na sádle a jím s chlebem. Už se těším až na ně vyrazíme

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 103150 (31.8.2019, 21:18)
Můžete obalit v jako řízek , je vynikající, jinak přidávám do smaženice,nebo suším,ale bez nohy,ty jsou hodně tuhé.

ODPOVĚDĚT
Hana J. (HanaJa5) ID 478127 (31.8.2019, 19:44)
ano klidně krájíme i do míchanioce, manžel z nich dělá i polévku jako držkovou,ale musí být pevné. A na másle a na kmíně jsou nej.

ODPOVĚDĚT
jarka N. (sympatie) ID 55978 (31.8.2019, 19:19)
Jen na kmíně.

ODPOVĚDĚT
Radka P. (RadoušP) ID 237793, mimibazar.cz/radousp (31.8.2019, 19:10)
A co falešná drštková polévka...a moje babička dělala rizoto s bedlami ( na kostičky (na cibuli a s kmínem)

ODPOVĚDĚT
Helena H. (helena53) ID 138762 (31.8.2019, 19:06)
Výborné jsou na kmíně http://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=bedla+na+km%C3%ADn%C4%9B
klidně je dám i do smaženice, ale musí tam být ještě různé druhy hub,
samostatně jsem smaženici z bedel nezkoušela. Ještě je dobrý guláš.

ODPOVĚDĚT
Dana S. (Danda Moštěničák) ID 557673 (31.8.2019, 19:04)
Bedly jsou výborné sušené rozemleté v robotu na houbový prášek, ten pak přidávám do bramboračky ale i jiných polévek

ODPOVĚDĚT