| Alena J. (Aaalenkaaa) ID 3645 (15.9.2019, 20:31) |
Ve staré jsem používala jen klasiku (horní a dolní ohřev) a občas k tomu ventilátor ( na víc plechů najednou, ale každý se dělal jinak rychle, tkže nic moc). Co se mi peklo špatně byly záviny, sladké i slané, šneci ... uvnitř se to nedopékalo. Poradíte, kdy použít tu 1.klasika dolni a horni ohrev 2.totez + ventilator 3. Horký vzduch s ventilátorem ( toho píšou na víc plechů) 4. 3D pečení... ??? Prosím, co nejlépe použít u buchty na plech, babovky, šneků, závinu..... připadám si jako začátečník
ODPOVĚDĚT |
| | Hana J. (HanaJa5) ID 478127 (16.9.2019, 11:56) |
Plech vložím doprostřed trouby a dám vždy horní a dolní pečení a cca po 10minutách zapnu ventilátor , vše je krásně upečené- nikdy se mi nestalo, že by se něco nedopeklo. plechy musíte po chvíli pečení vyměnit pokud vložíte dva současně. Já dávám horkovzduch i s jedním plechem .
ODPOVĚDĚT |
| | | Michaela Š. (*mandy*) ID 241867, mimibazar.cz/mandy (16.9.2019, 15:03) |
Dělám přesně tak...
ODPOVĚDĚT |