| Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 37256 (20.9.2019, 21:07) | Mně to dělá taky a nikdy jsem nad tím tedy nepřemýšlela. Je to listové a tak "listuje" a tím se odrobuje...
ODPOVĚDĚT |
|
Romana Z. (zonoro) ID 244070 (20.9.2019, 18:37) | To vůbec není pravda, není to tím, že je těsto mražené. Moje tchýně dělá jen z mraženého a protože je šetřílka, tak z toho nejlevnějšího. Má naprosto LUXUSNÍ štrůdl, nikdy se jí nepokazí a vždy je úžasný. Je to rukama - sorry ,moje jsou taky obě levé
ODPOVĚDĚT |
|
| Iva M. (Vanusak) ID 171498, mimibazar.cz/vanusak (20.9.2019, 16:05) | Vyzkoušejte různé značky v různých obchodech, některé takhle rozhodně nedrobí. Já kupuju v Lidlu, potírám vejcem nebo vodou nebo různými chilli omáčkami.
ODPOVĚDĚT |
|
| Martina S. (soucka) ID 195324, mimibazar.cz/soucka (19.9.2019, 19:59) | Přesně tak, když nemám nebo zapomenu potřít vejcem - takhle se mi taky drobí...
ODPOVĚDĚT |
|
jarka N. (sympatie) ID 55978 (19.9.2019, 11:05) | To je jeho vlastnost, nesnáším to, proto ho vůbec nepoužívám! Někdy je samý tuk, ten při pečení vyteče a nezbyde nic. Raději si na štrůdl udělám těsto svoje, na tom si pochutnám.
ODPOVĚDĚT |
| | Hana J. (HanaJa5) ID 478127 (19.9.2019, 20:27) |
Jsem jako vy - nesnáším ho - udělám pivní nebo prostě jiné jogurtové a nebo tažené těsto a je vynikající.
ODPOVĚDĚT |
|
Maria V. (Archeoložka) ID 324621 (19.9.2019, 9:52) | Nekupuji mražete viděla jsem testy a když peču podliju trochou vody super u nas je to jednohubka
ODPOVĚDĚT |
|
| Jitka D. (Ayra) ID 3251, mimibazar.cz/ayra (19.9.2019, 8:36) | Nepíšete asi to hlavní - co máte za těsto, je to vždycky to stejné těsto? Správné listové těsto se má drobit, je to jeho vlastnost - těsto tvoří lístky, je tam hodně másla, a propečou se v tenoučké lupínky, které se drobí. Co mám zkušenost, tak listová těsta v obchodech mají různou kvalitu a většinou nejsou nic moc - dělám si občas doma vlastní a nedá se to srovnávat. To vaše těsto mi takhle na pohled připadá hrozně suché, takže bych to viděla nejspíš na horší kvalitu těsta.
ODPOVĚDĚT |
|
Renata A. (Renča50) ID 607378 (18.9.2019, 23:07) | Listové těsto musíte péct na 200°C, možná někdy záleží na kvalitě těsta, každé je jiné, já většinou používám mražené, nedrobí se mi.
ODPOVĚDĚT |
|
| Slávka J. (babička jedlička) ID 536035, mimibazar.cz/babickajedlicka (18.9.2019, 20:42) | Mě se také drobí. Čím potíráte? Zkuste natřít místo máslem vajíčkem. Asi to u tohoto těsta tak je.
ODPOVĚDĚT |
|