Prosím Brňačky o radu ohledně nádraží
Více v komentáři
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
Věra H. (kosina) ID 1671, mimibazar.cz/kosina (6.11.2019, 13:47)
16-ti letý syn jede na závody do Podivína...jsme z druhého konce republiky,takže jsem řešili nejvýhodnější spoj...Chomutov Praha,Praha-Brno AN u hotelu Grand. Pak nám to ukazuje autobus z Brna Hlavního nádraží do Brna dolní nádraží...to hlavní nádraží je myšleno to autobusové nádraží u hotelu Grand? A ta aut.zastávka Dolní nádraží je přímo u vlakového nádraží?Odtud má jet vlakem do Podivína. Snad to píšu srozumitelně. ,-) díky moc za rady.

ODPOVĚDĚT
Michaela K. (Cidos86) ID 79228 (upraveno 6.11.2019, 14:39)
Od Grandu musí přejít kousek před Hlavní vlakové nádraží. Od toho Grandu, kam přijede busem, je to ani ne 5 minut. Když budou přijíždět ke Grandu, tak kolem budovy Hlavního nádraží bude přejíždět, takže to uvidí, případně se zeptá kohokoliv a ten ho před Hlavák nasměruje. Kvůli výluce tedy nepojede vlak, ale bus, dívala jsem se, že tam jezdí autobus č. 61, který ho odveze k tomu Dolnímu nádraží a od tam už pojede přímo do Protivína. Ta 61 odjíždí ze zastávky, která je tam udělaná pod takovou "zahradní restaurací"-spíš nádražním pajzlem, kousek od zastávky je už železniční most. Tady na té adrese si zadejte spojení z Hlavní nádraží do Protivín a můžete si pak rozkliknout, jak to na těch zastávkách vypadá,ať ví, kde hledat. Ale od Grandu to má k tomu autobusu kousínek.
http://idsjmk.idos.cz/idsjmk/spojeni/

ODPOVĚDĚT
Věra H. (kosina) ID 1671, mimibazar.cz/kosina (7.11.2019, 6:05)
Super, moc děkuju za vyčeprávající info (L)

ODPOVĚDĚT
Jana M. (Jana53) ID 347645 (6.11.2019, 14:13)
V Brně jsou dvě autobusová nádraží, jedno je u hotelu Grand a blízko něj je i Hlavní vlakové nádraží. Ale teď se toto Hlavní vlakové nádraží opravuje a většina vlaků jezdí z provizorního nádraží, které se jmenuje Dolní nádraží a blízko tohoto Dolního nádraží je i to druhé autobusové. Z Hlavního nádraží se na to dolní dostanete autobusem 61, který jezdí od "viaduktu" který je před Hlavním nádražím, nebo většina lidí chodí pěšky podchodem a potom přes obchodní centrum Vaňkovka až na autobusové nádraží a hned za ním je Dolní vlakové nádraží.

ODPOVĚDĚT
Věra H. (kosina) ID 1671, mimibazar.cz/kosina (7.11.2019, 6:05)
Také moc děkuju (L)

ODPOVĚDĚT