Pocit něčeho v krku
Nemá někdo zkušenost? v červnu prodělaná silná angína, po dobrání atb jsemměla pořád pocit jakoby mi něco zavazelo u mandle...pokr.v koment.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 6 komentářů
Jana Ch. (koniprd) ID 242621 (8.2.2020, 12:55)
To měla známá,nakonec to byl rostoucí uzlík ve štítné žláze

ODPOVĚDĚT
Jana b. (fehofka) ID 93304 (6.2.2020, 18:13)
Měla jsem to před rokem po prodělané viróze.Neustále mě to nutilo polykat sliny.Jela jsem na ORL a tam mi seškrábli čep.Ten se mi dělal opakovaně,takže jsem jela ještě několikrát.Zabral mi sprej na desinfekci.Užívala jsem myslím Tantum verde a trvalo to několik týdnů.

ODPOVĚDĚT
Hana J. (HanaJa5) ID 478127 (5.2.2020, 16:51)
mohou to být kameny na mandlích- ani jsem nevěděla, že něco takového existuje.Obvodní mi dala ATB , ale přesto jsem šla na krční a tam ji dr. řekla, že to má 80% lidí,ani o tom nevědí. Seškrábla mi to a poradila si koupit v lékárně JOX ve spreji a stříkat na mandle ..a hlavně si dobře čistit zuby a vyplachovat ústní vodou.

ODPOVĚDĚT
Jaroslava P. (komůrka) ID 570156 (5.2.2020, 16:29)
Zkuste ,,Lišejník islandský,, prodávají ho v lékárně .Jsou to pastilky a docela dobře zabírají a i chutnají

ODPOVĚDĚT
Soňa P. (aknos) ID 89357, mimibazar.cz/aknos (4.2.2020, 22:32)
Kdysi se mi po prodělané angíně dělaly čepy na mandlích. Byly tam a pak najednou nebyly - asi jsem je spolkla. Dělaly se mi, i když jsem byla znovu přeléčená ATB. Ale zůstávaly mi po nich na mandlích jizvy jestli se to tak dá říct. Dr mě pak poslala na ORL, museli mi mandle vytrhnout, angína mi vlastně přerostla v chronickou formu a hrozilo, že mi infekce sedne na srdce..... Mívala jsem pocit cizího tělesa v krku, jak popisujete. Asi to chce pořádně vyšetřit!

ODPOVĚDĚT
Lenka Š. (matthi) ID 119057 (4.2.2020, 18:34)
byla jsemu dr. dělalami výtěr, nic v krku nenašla, vysledkem byl hemofyl, dostala jsem atb na přeléčení.pak chvíli klid ,ale ten pocit něčeho na jedné straně krku se pořád objevoval sem tam. na podzim zase víc,opět výtěr, byl negativní. Vím mohla jsem jet na ORL třeba i sama, ale dr. mě uklidňovala. teď jsem byla týden doma kvůli viroze, nakonec jsem se vydala i na orl, protože jsem měla nepříjemný pocit v uších. tam mě dr. prohlédla,ale krk v pořádku, jen v uchu lehoučký zánět...uši jsou už celkem ok ale krk pořád stejný pocit. řekla jsem si ještě o vyšetření krve na štítnou žlázu a zánětlivé parametry.Ten pocit mě nutí pořád polykat a jakoby naprázdno žvýkat.Je možné žeuž to můžu mít psychického původu? když polknu tak mě někdy zašimrá v uchu. nemá někdo podobnou zkušenost? Přemýšlím kterým směrem se vydat co se týče vyšetření, ale nechci působit jako hypochondr.děkuji

ODPOVĚDĚT