Začal váš partner podnikat?
Začal někoho z vás manžel nebo partner podnikat ve věku po čtyřicítce nebo starší? Do té doby byl zaměstnanec. Jaké s tím máte zkušenosti? V jakém oboru a jak se mu daří?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Kateřina B. (kubikula1) ID 306298, mimibazar.cz/kubikula1 (2.3.2020, 8:21)
Ano, ve 43 od začátku. Zakládal firmu. Že začátku to bylo strašné, teď po 5 letech už je to konečně můžu říct, že jsme spokojeni.

ODPOVĚDĚT
Martina T. (Roxxana) ID 452858 (1.3.2020, 9:06)
Můj přítel teď začal ve 41 podnikat, současně je ještě zaměstnanec a směrujeme to k tomu, že v budoucnu bude již jen podnikat. Ještě si i dodělává vzdělání v příslušném oboru. Obor podnikání je jeho letitý koníček, je vyhledáván lidmi, proto jsme to zprofesionalizovali. Nikdy není pozdě, když jde o smysluplnou činnost. Já mu budu dělat veškerou administrativu a vyřizovat zakázky. Ještě doplním, že jde o obor IT technologií, kamerové systémy a elektrikařina.

ODPOVĚDĚT
Jaroslava Š. (svecina) ID 339697, mimibazar.cz/svecina (upraveno 29.2.2020, 23:31)
Tak muj manžel 49 let zhruba 20 let pracuje jako OSVČ doma má dílnu a CNC obráběcí stroj pokud je dostatek práce a vlastně po celou dobu byl tak to mělo své výhody a nevýhody .Výhody byl si pánem svého času a nějaké peníze se taky vydělali .Nevýhody práce nekončila uderem odpracovaných 8mi hodin denně pracoval víc protože některé termíny k odevzdání zakázky byli krátké neustále jsme něco platili .Když onemocníte nemáte nárok na neschopenku dovolenou taky nemáte .Ted od října práci nemá tak šel na pracák první 2 měsíce podpora 4800kč a další 3 měsíce 3600kč .Těmto lidem co nikdy po nikom nic nechtěli se podpora dává takhle jednotně předešlý příjem v tom roli nehraje a nemluvím o starobním duchodu který bude mít uplně ten nejnižší.Manžel si hledá práci a nechá se zaměstnat je to výhodnější .Už jen kvuli tomu duchodu.Jako zaměstnanec máte daleko více výhod a jistot na tom jsme se oba shodli

ODPOVĚDĚT