ošatka na chleba
Dobrý den. Jaká je lepší ošatka na chleba - ratanová (pedigová) nebo celulózová? Děkuji
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Iveta L. (johnynka) ID 58604 (10.4.2020, 12:20)
pokud myslíte na nakynutí chleba, tak mám jak ratan, tak celulozu a spokojenější jsem s celulozou. Dělám hodně hydratovaná těsta a k tomu ratanu se to hodně lepilo, celuloza bez problémů

ODPOVĚDĚT
Radka B. (Lochneska76) ID 227491, mimibazar.cz/lochneska76 (10.4.2020, 17:33)
Ano myslím na kynutí chleba. Moc děkuji (F)

ODPOVĚDĚT
Michaela F. (mišus) ID 81147 (10.4.2020, 7:27)
mám ratanové ošatky. Jsem s nimi spokojená. Ale jestli jsou nejlepší to nevím. Myslím si, že nejdůležitější u ošatky je, zvolit správnou velikost. (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Radka B. (Lochneska76) ID 227491, mimibazar.cz/lochneska76 (10.4.2020, 17:33)
Moc děkuji (F)

ODPOVĚDĚT