Oblíbený recept ze srnčího masa
Prosím o inspiraci
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Martina E. (simowa) ID 117213, mimibazar.cz/simowa (3.7.2020, 20:03)
rozhodně biftečky (Y)

ODPOVĚDĚT
Vladimíra O. (Vlaber) ID 197075, mimibazar.cz/vlaber (2.7.2020, 21:02)
Nevím jestli máte zkušenost s touto zvěřinou a jenom hledáte inspiraci nebo děláte poprvé. Srnčí maso je lehce nasládlé, aromatičtější. Takové horší kousky dělám klasika na guláš,kýtu i v krbu na plátky (nebo v zelenině se slaninou. hřbet máme nejraději posolit,posypat kořením na divočinu a nechat do druhého dne. Zpěnit cibulku na másle, vložit hřbet,podlít trochou vody a trochou červeného vína a zakryté péct troubě. Lehce podlévat červenm vínem. Výpek lehce zahustit a podávat s opečeným bramborem. (Y)

ODPOVĚDĚT
Renata P. (Renat73) ID 191574 (3.7.2020, 12:40)
Ze srnčího vařím většinou guláš, nebo na mrkvi, svíčkovou. Já mám ráda srnčí řízky :-) Záleží jaké máte maso :-)

ODPOVĚDĚT