| Vladimíra O. (Vlaber) ID 197075, mimibazar.cz/vlaber (2.7.2020, 21:02) |
Nevím jestli máte zkušenost s touto zvěřinou a jenom hledáte inspiraci nebo děláte poprvé. Srnčí maso je lehce nasládlé, aromatičtější. Takové horší kousky dělám klasika na guláš,kýtu i v krbu na plátky (nebo v zelenině se slaninou. hřbet máme nejraději posolit,posypat kořením na divočinu a nechat do druhého dne. Zpěnit cibulku na másle, vložit hřbet,podlít trochou vody a trochou červeného vína a zakryté péct troubě. Lehce podlévat červenm vínem. Výpek lehce zahustit a podávat s opečeným bramborem.
ODPOVĚDĚT |
| Renata P. (Renat73) ID 191574 (3.7.2020, 12:40) |
Ze srnčího vařím většinou guláš, nebo na mrkvi, svíčkovou. Já mám ráda srnčí řízky Záleží jaké máte maso
ODPOVĚDĚT |