SŠ BEZPEČNOSTNĚ PRÁVNÍ ČINNOST - MALÉ SVATOŇOVICE
Máte někdo zkušenost s touto školou?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Lenka Š. (lenousch) ID 5713 (17.1.2021, 16:56)
Naše slečna školu absolvovala. Jestli došlo k dramatickému zlepšení, pak se omlouvám, ale je to tragédie.
Škola v podstatě k ničemu (dostat se s těmi znalostmi na VŠ bylo téměř nereálné), stojí peníze a byly problémy i se samotným zázemím. Například se v zimě skoro netopilo. :-|
Kdybych do toho mohla mluvit (snažila jsem se, ale puberta a nevlastní dítě - nedělalo to dobrotu), tak bych jí odtamtud hned vzala. V dnešní době nevidím jediný důvod navštěvovat soukromé školy takové úrovně.

ODPOVĚDĚT
Lucie Š. (Lua) ID 5573 (17.1.2021, 12:31)
Dcera loni dělala přijímačky na tuto školu do Brna, do Svatoňovic máme špatné spojení. Brno je se Svatoňovicemi hodně propojené, pořádají tam téměř všechny kurzy. Přímo se školou zkušenosti nemáme, ale dcera z ní byla nadšená po přijímačkách - super učitelé, prostředí. A i když fyzické přijímačky byly opravdu náročné (několik dětí se i pozvracelo, jeden to vzdal úplně - z té její skupiny), prý je učitelé hodně podporovali a snažili se je namotivovat. Přijímačky udělala, byla v první desítce, ale rozhodla se nakonec pro druhou školu se stejným oborem, ale blíže k domovu. Na Svatoňovice jsme četli jenom chválu, že to tam je takové rodinné.

ODPOVĚDĚT
Radomíra R. (Brůs) ID 146328, mimibazar.cz/Rakuska (17.1.2021, 12:49)
Jsem mistni. Tady v okoli ma tato skola spatnou povest.

ODPOVĚDĚT
Lucie Š. (Lua) ID 5573 (17.1.2021, 21:21)
Tak jsem se schválně šla zeptat dcery, jak to vidí ona. Loni, co jsme hledali informace, tak jsme nacházeli dobré recenze, ale bylo to jenom na netu a na datum uvedení, napsání jsem nekoukala. Jak nás Svatoňovice kvůli špatné dostupnosti až tak nezajímali, tak jsme po tom nešli. Teď mi ale dcera říká, aby si to ta holčina rozmyslela, ať tam nechodí, ať jde raději jinam, že si tam na to děti stěžují a co má info, že někteří chtějí i přestupovat jinam. Loni se tam hlásilo strašně málo dětí, právě jsme říkali, že snad ani třídu neotevřou a hned po přijímačkách bylo na stránkách brněnské školy, že kdo se nedostal k nim, může právě do Svatoňovic.
Koukala jsem, že paní je z Chrudimi, tak mi můžeme doporučit Pardubice, stejný obor, státní a dcera si to moc chválí. I teď při distanční výuce, a to fakt makají, mají online hodiny, zkoušení, písemky.

ODPOVĚDĚT
Radomíra R. (Brůs) ID 146328, mimibazar.cz/Rakuska (18.1.2021, 17:41)
Vetsina absolventu konci jako ochranka. +o( A navic...Svatonovice jsou strasba prdel sveta. ,-)

ODPOVĚDĚT
Ivana K. (potvulka) ID 52956, mimibazar.cz/potvulka (20.1.2021, 10:41)
A ta holčina v PCE maturovala na oboru bezpečnostně právní činnosti?

Děkuji (Y)

ODPOVĚDĚT
Ivana K. (potvulka) ID 52956, mimibazar.cz/potvulka (19.1.2021, 8:50)
Děkuji za vaše postřehy. Škola se nám na základě toho, co jsme kde vyšťourali zamlouvala, vypadala fakt dobře a i to prostředí vypadá fajn. Ale je pravda, že dostat se k nějakému hodnocení školy z řad studentů snad není možné... Na druhou stranu je pravda, že je to od nás docela dálka a dcera by musela na intr a jestli tam nedokážou pořádně připravit na VŠ, tak to ani nebudeme zkoušet. Dcera by nejradši na domácí školu stejného oboru a to ve Skutči. No a teď teda tu druhou nejspíš napíše Pardubice, ale tam je to docela našlapané co se týká zájemců, ale i to určitě vypovídá o kvalitě školy.

ODPOVĚDĚT
Radomíra R. (Brůs) ID 146328, mimibazar.cz/Rakuska (19.1.2021, 11:37)
Ze Skutce je simbala . Najdete si ji. Jeji holka v Pardubicich loni maturovala.

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno