Svátek Adélky
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 6 komentářů
Hana H. (Hanura) ID 9733, mimibazar.cz/hanura (28.1.2008, 13:56)
ČAUKY LENI (F) (F)TAK JAK JDE ŽIVOT???BYLA JSI V HOT.LÍPA???JÁ TAM ANI NEJELA.VŮBEC MĚ TO TAM TOTIŽ NEBAVÍ.MOJE KÁMOŠKY TAM BYLI,ALE TAKY PRÝ NIC MOC.CO MALÁ???JAK ROSTE??JSTE ZDRAVÍ??A CO ANDREA??UŽ CHODÍ NĚKAM DO PRÁCE???VALENTINCE ROSTOU ZUBY A MÁ U TOHO 40 HOREČKY JSEM UŽ S TOHO HOTOVÁ. :'( (hello) (hello) (hello) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Lenka B. (lebita) ID 20552, mimibazar.cz/lebita (upraveno 29.2.2008, 18:18)
Já si ani nevšimla že píšeš.V hotelu Lípa jsem byla a dost věcí jsem měla ale šla jsem tam první den až v poledne a nikdo tam nebyl tak jsme pytle s kámoškou měli pro sebe.Byla jsem i v Děčíně večer takm už zas připravovali na další den tak taky dobrý.
No zdraví moc nejsme máme taky 40 velkou reakci na očkování osypaná,zvracé a v místě vpichu velký nateklý rudý flrk,příště si musíme připlatit šetrnější prý by mohla skončit na JIPce,Romča taky marodila ale už jde do školy,hurá.
Aja se má skvěle líp než kdy jindy.Dělá uklízečku ve školce takže má dobrou pracovní dobu a už si na inzerát našla chlapa a tak se má fajn.
A co vy?Kolik už vážíte?Letí to co?

ODPOVĚDĚT
Hana H. (Hanura) ID 9733, mimibazar.cz/hanura (28.1.2008, 23:45)
AHOJKY,TAK KOUKÁM TAKY ADÉLKA CHUDINEČKA MALÁ TRPÍ V HOREČKÁCH.VALENTINKA TA TAKY ZE ZOUBKŮ,ALE JE TO HRŮZA.TO JE DOBŘE,ŽE JE ANDREA UŽ V POHO.A DO DĚČÍNA ASI POJEDU PŘÍŠTÍ MĚSÍC.JE TO TAM LEPŠÍ VIĎ.TADY SE TO ZHORŠILO V TÝ LÍPĚ.ANI NEVÍM KOLIK VALENTINKA VÁŽÍ ASI 9 KG.K DOKTORCE JDEME AŽ V ÚNORU.LETÍ TO AŽ MOC.UŽ JSEM VÁS ANI JDNU DLOUHO NEVIDĚLA,ALE JESTLI POJEDETE DO DĚČÍNA TAK SE UVIDÍME TAM.ONO TEĎ JSME STÁLE VŠICHNI NEMOCNÍ TAK JE TO DĚS.TAK SE MĚJ HEZKY A PÍSNI...PA PA (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Lenka B. (lebita) ID 20552, mimibazar.cz/lebita (upraveno 29.2.2008, 18:19)
No já do děčína můžu spíš odpoledne,nemám řidičák a hlídání.Ale jezdim tak po 5 hodině a dobrý.
Taky furt někdo marodí a Romča málem skončila v nemocnici,odmítá jíst a pít,pak musela dr. psát deník a sní za den už tak 1 chleba a půl knedlíku.není to moc ale aspoň něco.
Andrea byla dobrá už po měsíci
Tak a bám brzo vylezou ty zuby a dají pokoj.My jich máme jen 6 a stále nechodíme.

ODPOVĚDĚT
Marcela M. (Adellaida) ID 17275, mimibazar.cz/pettyx (2.11.2007, 7:52)
:-D :-D :-DNo maminka hezky popíjí šampíčko :-D :-D :-D :-Dse (D) (D) (D) (D)to naučila od tety Pettyx 8-| 8-| 8-| 8-|

ODPOVĚDĚT
Hana H. (Hanura) ID 9733, mimibazar.cz/hanura (25.10.2007, 12:25)
Teda Leni sis dávala do nosu,co???? (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (L)Jo a dětem se alkohol snad nedává,co :-)

ODPOVĚDĚT