BULÍM TU I TEĎ....
NĚJÁK TOHLE NIKDY NEPOCHOPÍM.... JAK NĚKDO MŮŽE TÝRAT NĚCO TAK MALÉHO A BEZBRANÉHO...
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Šárka Č. (1sarka1) ID 77120 (25.4.2009, 19:31)
Dobrý večer Lucko,v oblíbených fotografiích mám věcičku od Vás z alba a teď si prohlížím Vaše fotky z dětského domova..... :'(Nemám slov........u fotek této holčinky a Vašeho komentáře tu řvu taky... :-( :'( :'( :'(Je to opravdu strašné,jak musejí některé dětičky trpět!!!!A nejstrašnější je ta psychická újma!Sama mám dvě dětičky 4 letého Ondráška a roční Natálku,proto mi to tak drásá srdíčko!!!Jste opravdu odvážná a silná,když do takového domova jdete...já bych to asi nedokázala.. :-|Přeji Vám i Vaší rodině hooodně zdravíčka a štěstíčka! (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)Šárka (hello)

ODPOVĚDĚT
Karla M. (Kájina15) ID 111196, mimibazar.cz/kajina15 (26.8.2008, 21:55)
Booože, Lucinko, kéž by jste takové smutné fotečky neměla :'( :'( :'(, kéž by neexistovaly smutné a nešťastné děti :-| 8o| :-|. Mooooc bych to přála nejen Kristýnce.... Nevím, co říct, snad se jen pomodlit, aby Kristýnka brzy zapoměla a aby jí život dopřál už jen samé šťastné chvilky (F).... :'(

ODPOVĚDĚT
Petra S. (cernablondyna) ID 37112, mimibazar.cz/cernablondyna (1.3.2008, 17:02)
CHUDÁČEK malá,bulím tady jak malá :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(,asi bobek nikdy nic nedostala,a taková malá panenka jí dojala,to fakt,bolí.
Byla jsem v děckém domově,a vubec mi nevadí,že to tu píšu veřejně,vyrostl se mě slušný člověk,ale pořád to bolí,a jakmile máte svoje děti,tak ještě víc.
J e mi jí strašně líto,a nejen jí :-|,pro ty děti nejsou podstatné ani tak ty hračky,vždycky jim bude chybět láska od mamči,a právě v takové situaci,když dostanou něco od druhých,neberou to jako samozřejmost,ale zase si VZPOMENOU,bože zase bulím :'( :'( :'( :'( :'(

ODPOVĚDĚT