bříšínko 18tt.:)))))))
Tak tady vypadám,jako že snad ani žádné bříško nemám:))) Ale tetky drahé,mám 9kilo nahoře,krom zadku se to někde projevit muselo:)))
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 9 komentářů
Kateřina H. (kacuca) ID 63951, mimibazar.cz/kacuca (20.3.2008, 15:47)
Ahojky, moc Vám to sluší s bříškem. To já u obu přibrala 25kg. Nejřív malý (Z) a teď (child6). Ta nám na ultrazvuku mezi nožičkama ukazovala jen pupeční šňůru ;-) ;-) ;-). Ukázala se až ve 32 týdnu. Ať se Vám brzy ukáže ať (child5), nebo (child6), hlavně ať je mimísek zdravý. A užíváte si ho i s Beátkou. Katka

ODPOVĚDĚT
Pavla HANZLOVÁ (Pavla - Praha 9) ID 23978, mimibazar.cz/pavlapraha9 (20.3.2008, 21:46)
Ahoj Katko (F) (F)
MOC DĚKUJU ;-) :-) ;-),no můžu Vás uklidnit,já s první (X) přibrala úžasných 22kg :-o :-o a teď to vypadá,že trhnu rekord :-D :-D :-D :-D
POŘÁD JEN A JEN (hotdog) (jidlo) (jidlo) (jidlo) (jidlo)
Jinak na další UTZ jdeme až za 14dní,tak doufám,že už se (child7) konečně ukáže a nebude nás všechny napínat..... (pusa) (pusa) (pusa)
Mějte se krásně a zdravíme celou rodinku (hello) (flower) (hello) (flower) (hello) (flower)
Pavla (C),Beátka (X) a (child5) (child6)????????

ODPOVĚDĚT
Michaela D. (Michaela04) ID 26980, mimibazar.cz/dedecius79 (17.3.2008, 7:34)
(Y) (Y) (Y) (P) (Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Radka K. (radobelina) ID 8912, mimibazar.cz/radobelina (13.3.2008, 11:25)
Ahoj Pavlí (F) (F) (F),
ty jsi tak krásná maminka, až ti závidím. :-$ :-$ :-$Moc ti to sluší |:o) |:o) |:o) |:o)a krásně se nám kulatíš. ;-) ;-)A co UTZ??? Jak to dopadlo??? Ukázal se mimísek panu doktorovi v celé své kráse nebo pořád nevíte, jestli to bude (child6)nebo (child5).A doufám, že i vše ostatní je v naprostém pořádku a ty a mimísek si těhu užíváte jak jen to jde. :-)
Mějte se oba moc krásně a pozdravujte Beátku. (X)
Pa pa Radka a Valentýnka (X) (L) (L) (L) (hello)

ODPOVĚDĚT
Pavla HANZLOVÁ (Pavla - Praha 9) ID 23978, mimibazar.cz/pavlapraha9 (13.3.2008, 14:53)
HOLKY NAŠE MILOVANÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ [A] [A] [A] [A] [A]
MOC MOC DĚKUJEME,tolik chváli si snad ani nezasloužíme, ;-) ;-),úplně se tady červenám :-$ :-) :-$ :-) :-$ :-) :-$
Jojo,už je mě pěkný kousek,9kilo nahoře :-o :-o :-o a to jsem teprve v pátém měsíci... :^) :^) :^) :^) Do července přiberu minimálně metrák :-D :-D :-D,když ale mě tak straaaaaaaaaaaaašně chutná (jidlo) (jidlo) (jidlo) (jidlo)
Jinak mimís (child7) vyváděl na utz psí kusy,absolutně nám nedal šanci,abychom se mu mrkli mezi nožičky :-( :-( :-(,takže pohlavíčko pořád nevíme,ach joooooooooooooo :-( :-( :-(
Snad tedy za 3týdny se umoudří a nebude všude strkat ručičky,LUMP jeden :-D :-D :-D :-D
Určitě dám pak vědět,ale my se do té doby snad uvidíme.... (L) (L) (L),jdu ti písnout mailík,čekek broučku (D) (D) (D)
ZATÍM PAPA A POZDRAVUJ PRINCEZNU [A] [A] [A]
Pavla,Beátka (X) a (child5) (child6)???????

ODPOVĚDĚT
Irena L. (Iru.S) ID 75522 (5.3.2008, 13:16)
Pavli,jako vždy krásná maminečka (*),tobě by lecjaká mamina mohla jen závidět ;-).Opravdu ti to těhu moc sluší a už se bříško trochu více kulatí :-) Jsem moc zvědavá jak zítra dopadneš na UTZ a jestli se mimísek ukáže v celé své kráse (child5)nebo (child6).Hlavně,aby bylo vše OK a byli jste zdraví.Zítra dej vědět (L) (L) (L). Beátka je čím dál krásnější holčička a je (@).Kolik jí vůbec je ?Všechny zdravíme a posíláme (L) (L) (L). Mamča Iru s rodinkou

ODPOVĚDĚT
Pavla HANZLOVÁ (Pavla - Praha 9) ID 23978, mimibazar.cz/pavlapraha9 (5.3.2008, 13:26)
Ahoj Iren (F) (F) (F)
tak vy si se ségrou nedáte pokoj a budete mě pořád jen a jen chválit jo :-D ;-) :-D ;-),aby mi to brzy nestouplo do hlavy :-D :-D :-D :-D.NE NÉ,DĚLÁM SI SAMOZŘEJMĚ LEGRACI ;-) ;-) ;-) ;-)
Moc vám děkuju za krásné komentáře (L) (L) (L),vždycky mě taaaaak potěší (F) (F) (F)
Jojo,bříšínko už opravdu roste |:o) |:o) |:o) a občas už se i pěkně zafuním :-D.Včera jsem byla s Beátkou (X) na cvíču a opravdu jsme měla co dělat,abych ty dvě hodinky poctivého cvíča a hlídání té naší dračice zvládla ;-) :-) ;-) :-),za chíli mě asi bude muset střídat taťulda :-D :-D :-D :-D
ZÍTRA URČITĚ PÍSNU,to se spolehni,myslím na tebe [A] [A] [A],jen doufám,že se (child7) ukáže a nebude nějak špatně otočenej :-( :-( :-(,no necháme se překvapit ... (pusa) (pusa) (pusa) (pusa)
Ještě jednou díky,pozdravuj celou vaši krásnou rodinečku a zítra posílám zprávičku...
Pa a (K) (K) (K) všem,Pavla (C),Beátka (X) a (child5) (child6)??????

ODPOVĚDĚT
Martina H. (MartinaH.) ID 55549, mimibazar.cz/martinahorakova (4.3.2008, 12:15)
Ahoj Pavli, tak nakonec čekáte to miminko (child7) - to je moc fajn. Strašně ti to sluší (Y) (Y) (Y), i když jako těhulka tady nevypadáš. A kde těch 9 kg máš? *-) Opravdu ti to moc sluší - a už víte, co čekáte? Nebo si to necháte jako překvápko??? :-) Tak držím moc palečky, ať ti vše kolem těhu dopadne co nejlépe a Beátka nežárlí na svého budoucího sourozence. (F) (F) (F) Tak se holky opatrujte. (L) (L) (L) Martina s Beátkou (child9)

ODPOVĚDĚT
Pavla HANZLOVÁ (Pavla - Praha 9) ID 23978, mimibazar.cz/pavlapraha9 (4.3.2008, 13:29)
Ahoj HOLKYYYYYYY (L) (L) (L)
No jo,je to tak,v bříšku nám roste malý mimísek (child7) (child7) :-D :-D.Zatím ještě netušíme,jestli (child5),nebo (child6),ale teď ve čtvrtek UŽ BYCHOM SE TO MĚLY DOZVĚDĚT |:o) |:o) |:o) |:o)Tak už se nemůžu dočkat ;-) ;-) ;-),jsem tak natěšená (H) ;-) (H) ;-) (H) ;-) (H)
Jinak Beátka se na malého sourozence mooc těší,hladí mi bříško (K) (K),povídáme si o tom,nakupujem výbavičku (child3) (child3) (child3),je fakt sladká [A] [A] [A].Tak snad jí na úlohu "staršího sourozence" dostatečně připravím :-) :-) :-).
Jinak těch úžasných 9kg mám v těch nejlepších partiiích-V ZADKU 8o| :-( 8o| :-( no a pak samozřejmě v bříšku :-) :-) :-)
Na té (P) skutečně vypadám jak netěhule a pměrně štíhle,ale je to šikovnost fotografa :-D :-D :-D.Zubařka a doktorka mi gratulovali,že určitě čekám dvojčátka,když mám tak velké bříško ;-) ;-) ;-),fakt mě pobavili :-D :-D :-D :-D
A co vy holky naše????????Jak pak se máte????????Koukejte dát o sobě taky vědět,jasan????????? (L) (L) (L) (L)
Zatím papa,zdravíme vás všichni tři,Pavla (D),Beátka (X) a mimíííííííííííííííís (child7)

ODPOVĚDĚT