| Dáša V. (onasi) ID 9782 (3.3.2008, 13:22) |
moc pěkný, jak jste to udělala, že máte hrany tak pěkně ostré?
ODPOVĚDĚT |
| | Michaela M. (MAMEMIMOMU) ID 48763 (4.3.2008, 9:36) |
Já nevím , korpus promažu krémem , pak mírně potřu krémem celý dortík. Buď ho dám na delší dobu do lednice, ať pořádně prochladne nebo na 45 min nebo hodinku do mražáku. Krém musí být stuhlý.Po vytáhnutí krém na povrchu ještě zarovnám, aby neměnil nebo nedeformoval tvar dortu. Rozválím marcipán asi na tloušťku 1-2mm a potahuji. Nejprve boky a pak vrch(nedělala jsem to vcelku). Spoje jsou pak schovány pod mašlí.No a rukama ho uhladím, aby to bylo těsně přilepeno.
ODPOVĚDĚT |