NO PIRACY !!!! - Palvinka Designs
prosím prečítajte si komentár !!!
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 100 komentářů
Martina Z. (m@rťánek) ID 103012 (25.2.2010, 12:56)
neznalost zákona neomlouvá...a to by mělo platit taky při koupi kitů...myslím, že není takový problém zjistit obchodní podmínky
Jana S. (Siťa.) ID 19088, mimibazar.cz/sita (25.2.2010, 11:34)
a jinak k tomu že to nikdo neví nebo tak - to je fakt základ všeho co tady píšeme. není možný říkat já jsem nevěděla když mi to koupí někdo jiný že to není moje. vždyt nákup kitu je smlouva s designerem a on musí vědět s kým ji uzavřel. když kupujete kit pro někoho třeba u mě, musím znát jeho jméno. to je prostě opravdu základ - kdo koupí, ten vlastní. když nejste kupující, nejste vůči designerovi nic.
Jana S. (Siťa.) ID 19088, mimibazar.cz/sita (25.2.2010, 11:29)
vyrobím článek o nákupu kitů přes třetí osobu a jednou za 14 dní budu dávat na mmb do galerie podobný nápis jako je tady s odkazem na ten článek. zkusím to popsat polopaticky a výstižně, doufám, že tím odchytíme co nejvíc začátečníků a maminek co neví jak na to a poradíme jim.
iri není to tak docela pravda. při nákupu na cizí registraci od třetí neznámé osoby může dojít ke zneužití hesel a stažení odkazů tím nakupujícím z registru uživatele. A to i opakovaně i když další nákup dělá jiná osoba, než se změní heslo tak se ten člověk může přihlásit a většinou do sedmi dní stáhnout vaše linky aniž to víte. je to tedy způsob vhodný pouze mezi přáteli nebo opravdu důvěryhodnými osobami ale ne když vám to někdo neznámý nabídne jen tak mailem.
Iveta B. (rabiva) ID 4222, mimibazar.cz/rabiva (25.2.2010, 9:59)
(N) (N) smutne smutne smutne!! :-S :-@ :´(
Irena D. (IriCreative) ID 61497, mimibazar.cz/IriCreative (25.2.2010, 9:31)
Holky, já myslím, že když to kupujete někomu kdo nemá paypal a kupuje to to sice z vaší karty, ale na jeho registraci, tak na tom nevidím nic špatného. Důležité je, že designér dostane zaplaceno. Pokud to děláte s dobrým úmyslem, tak nemusíte mít špatný pocit (L)
Ale kupovat kity za účelem, že si na nich namastí kapsu a ví, že je to nelegální, to je pěkné svinstvo (N)
Drahoslava Dzuráková (dadula56) ID 231459 (25.2.2010, 9:02)
Dobré ráno, tak aj ja sa pripájam k tým, čo nakupovali cestou druhých, pretože som nemala pay-pal. Ale už ho dlhšie mám a dúfam že ma moja nevedomosť ak nie je niečo v poriadku aspoň trocha rehabilituje.
Martina F. (Matka77) ID 229052 (25.2.2010, 8:58)
Presne evi nemáte si čo vyčítať.....Máte u mňa (Y)

Ja keď som začínala som sa tiež s Hawritou zo Scrapmánie dohadovala,že čo chce po mne nejaký kredit ... :-$, a potom som pochopila aký je dúležitý !

Aj toto je dôležité,smutné je že sa to nedeje len s kitmi kupovanými cez paypal!
Eva S. (Tobi) ID 11275, mimibazar.cz/tobi (25.2.2010, 8:56)
Jituš, fakt nevím do čeho jsem šlápla, možná tady jede nějaký velký přeposílací kšeft a ani o tom nevíme....ALE NECHCI TOMU PROSTĚ VĚŘIT!!!!! :-(
Jitka F. (fadlerka) ID 40298, mimibazar.cz/fadlerka (25.2.2010, 8:54)
Evi proč by vás měli nesnášet, za mě osobně máte velký obdiv (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Eva S. (Tobi) ID 11275, mimibazar.cz/tobi (25.2.2010, 8:52)
Tak, milá Vrtulko, jsem moc ráda, že to píšete, dííííky (L) Už jsem si opravdu připadala jak blbec nevědomý,ale teď vidím, že i VY ostřílené jste na tom stejně... a konaly v dobré víře a ono BUM..... (palice)
Martina F. (Matka77) ID 229052 (25.2.2010, 8:48)
Dobré ránko,

tak to tu dočítavam a je to strašné! :-o
Ja chcem len ešte dodať ,že som sa u jeden dizajnérky dozvedela,že bohužial mali v tíme aj scraperky ktoré u nich tvorili a potom predávali kity.Čo je tiež max.drzosť.
No verím ,že sa to tu nejako porieši a ak bude nutné dala by som čiernu listinu.
Jitka S. (VrtuIe) ID 159670 (25.2.2010, 8:46)
Tak ženy, abych pravdu řekla, i já jsem od nynějška chytřejší, protože JEDNOU jsem také jedné mamince koupila kit - od Lily... (tudíž mám jeden škraloup) zaplatila jsem ho přes svůj paypal a poslala jí linky *-) Myslela jsem si, že je to naprosto v pořádku a ono není.. a ještě jsem se vždycky pozastavovala nad tím, proč je tam uveden ještě ten GIFT CERTIFIKATE, teď už vím. Bože, ještě, že jsem takhle "nepomáhala" vícekrát UF.
Eva S. (Tobi) ID 11275, mimibazar.cz/tobi (25.2.2010, 8:44)
Holky, co jsem to vyvedla??? :´( Teď abych si nechala na vlastní žádost bloknout účet.....Designerky mě budou nesnášet, že mlčím a bombičky budou za bukem zuřit....No, ale nebudu sralbotka!
Eri, nezlobte se, ale opravdu to jméno neřeknu, ona je ta maminka velmi milá, ochotná a sama taky tak nakupovala než měla paypal, takže je stejně "postižená" jako já a tak nějak si chci uchovat víru, že to myslela dobře a to, že to poslala na DVD tak udělala proto abych neměla práci se stahováním, naivita???? možná,ale chci tomu prostě věřit... A Vy taky jména nezveřejníte a vše si řešíte s dotyčnýma individuálně... Jedině snad to, že se to nejedná o Vás ani jiných čechoslováků, jedná se opravdu jeno mo kity placené paypalem, alespoň o ničem jiném nevím a ani nechci vědět.
A Vám Jituško OPRAVDU UPŘÍMNĚ (clamp) (clamp) (clamp) (clamp), že jste se přiznala a potažmo i přidala, jsem ráda, že alespoň jedn
Jitka F. (fadlerka) ID 40298, mimibazar.cz/fadlerka (25.2.2010, 8:29)
Evi, já vím o čem mluvíte. Sama jsem zakoupila dva kity přes někoho,protože nemám paypal. Ted už vím, že to jde jen pomocí certifikátu. Takže pirátská nevědomost. A teď k tomu jak si to přeposílají mezi sebou, ještě pochopím, když si to pošlou dvě mezi sebou a zdarma (i tak vím, že je to špatně)ale aby jedna nakoupila a pak to rozeslala více osobám zdarma natož za peníze, tak to už je síla.
Erika T. (et designs) ID 39970, mimibazar.cz/erika53 (25.2.2010, 7:54)
Evička rada by som vedela meno človeka, ktorý takto predáva linky na cdčku. Pretože predávať cudzí tovar, je už trestný čin(aj rozdávanie linkov zadarmo) a ja by som si priala vedieť či ja alebo niektorá z mojich kamarátiek dizajnérok nemá zradcu priamo v tíme. Myslím, že máme právo to vedieť aby sme sa ho vedeli zbaviť.
Eva S. (Tobi) ID 11275, mimibazar.cz/tobi (25.2.2010, 7:33)
Jituško, my tady ale pořád pleteme hrušky s jablkama... :-$ Máme tu problémy dva (tedy alespoň pod tímto vláknem, jinak o ničem nevím).
První je, že se přeposílají kity zdarma mezi sebou, jedna kopupí a už to jede (N) a na to narazily designerky...A TO JE ŠPATNĚ...
Druhá věc je ta se co stala většine z nás "neinformovaných", koupily jsme za kačky a byly nám přeposlány linky, které maminky v dobré víře legálně nakoupily na svoji registraci... A TO JE TAKY ŠPATNĚ ...
Nejsem pro zveřejnění jmen, to opravdu nechám na zvážení jednotlivců, ale oravdu bych uvítala nějaký preventivní blbovzdorný nápis....Já už to vím, ale co ti co začnou měsíc,dva po mně.... První je problém pirátsví, druhý taky designerky řadí mezi pirátství, ale z jiného úhlu pohledu je to fakt "pirátská" nevědomost... :-(
Jitka F. (fadlerka) ID 40298, mimibazar.cz/fadlerka (25.2.2010, 7:22)
Ještě k těm pravidlům nebo podmínkám. Myslím, že kdo kity prodává, měl by to mít jasně daný v podmínkách prodeje. Já sama prodávala a podmínky jsem měnila snad stokrát ,-), protože i v prodeji se dějou hnusy, to vám povim.
Jitka F. (fadlerka) ID 40298, mimibazar.cz/fadlerka (25.2.2010, 7:13)
Jj i mě to pěkně vrtá hlavou a naprosto souhlasím s Evou, protože to samé mě napadlo včera, když už jsem ležela v posteli. Měla by tu být napsaná pravidla nebo jak to nazvat, jak stahovat na co si dát bacha a jaké sankce hrozí. Myslím, že to tak mělo být už hned a třeba se nemuselo vůbec nic takové dít.
A taky jsem přemýšlela nad tím, jak některé z vás chtějí zveřejnit jména těch dotyčných. Tak já jsem právě toho názoru, proč by nemohly dostat druhou šanci? co když si to všechno uvědomily a strašně je to mrzí? To se mi od Palvinky i od Jany moc líbí, že hned tady nezveřejnily jména těch dotyčných a snaží se to řešit rozumně. Já si myslim, že ony moc dobře vědi co dělají |:o).
Nechtěla jsem se zde na mmb už k ničemu vyjadřovat, protože jsem z některých pěkně vytočená ale nedá mi to. Jsem člověk co rád řeší, a taky se na to snaží koukat z více stran. (cigo)
Lenka M. (henulka) ID 63641 (25.2.2010, 0:55)
,-)teda Jani..řeknu ti,že dobře mi z této debaty není..snad mám vše ok.. ,-)
Jana S. (Siťa.) ID 19088, mimibazar.cz/sita (25.2.2010, 0:48)
leni musíš sama kupovat a sama stahovat. sama stahovat nestačí to může každej :-)
musíš to prostě koupit. gift certifikát je prostě platidlo kterým zaplatíš. nesmíš používat cizí registrace nebo stahovat odjinud než z linků které máš doručeny do své schránky po vlastním nákupu. je to myslím jednoduché ale jak se to tu píše a probírá asi to začíná vrtat každému hlavou :-)
Celkem: 100 (zobrazuje se 21-40)<< předchozí 1, 2, 3, 4, 5 další >>