bydlení x dekorace x hobby x zahrada . . .
. . . a přesouvání fotek. Kam chodíte právě vy? Více v komentu.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 22 komentářů
Martina K. (markízka) ID 28002 (23.10.2013, 12:10)
Přesně jak to píšete. Tohle škatulkování je směšné. Sebevíc se člověk může snažit rozdělovat a jen podle nálad adminu je to úplně jinak. +o( Já jsem ráda chodila i přispívala do bydlení, ale už od jisté doby nemám náladu a ani čas na všechny podkategorie a je to škoda. :-|

ODPOVĚDĚT
Kateřina H. (Kreativní Hospodyně) ID 905 (23.10.2013, 11:56)
Snažím se vkládat kam co patří, zahradu do zahrady, úplné detaily do dekorací a celkové pohledy do bydlení. Je pravda, že bydlení je mé hobby, takže bych to tu mohla zabalit a stěhovat se mezi čepice a dorty. Posledně jsem tu děkovala za spoustu krásných komentářů a až za dlouho jsem zjistila, že mi to přesunuli do hobby. Tak se omlouvám a děkuji ještě jednou. Sama se chodím dívat do bydlení, dekorací a občas projedu zahradu. V hobby je příliš fotek z jiného oboru, tak vynechávám. Rodinné už vůbec nenavštěvuji. Tam přesunuli i můj retro kočárek na chaloupce :-( a to byl focen bez lidí. Výroba dekorací je také hobby a je součástí bydlení, takže je to podivné dělení. Jinak se pokouším o svůj blog, na který se mnohé ptají. Času moc není, tak snad co nejdříve . . . Ještě jednou děkuji všem za velkou podporu.

ODPOVĚDĚT
Zuzana K. (Kašči) ID 361407, mimibazar.cz/kasci (23.10.2013, 13:24)
Je to k uzoufání :-( já se kolikrát ani neotočím a mám fotky fuč... když jsem sem jednou takto vznášela dotaz na přesouvání, čekalo mě na mailu upozornění od administrátora, že jestli tu budu vyvolávat diskuze na toto téma, bude můj profil odstraněn pro porušování pravidel. Hromada šikovných bydlenek už se tu nechala otrávit... hrozně mě to mrzí a připadám si jak v době cenzury... Vaše bydlení je překrásné, tak se nenechte, je nás spousty, co k vám rády nakukujeme (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Zuzana M. (Morkusovic) ID 224999, mimibazar.cz/morkusovic (23.10.2013, 12:50)
Předem tedy děkuji za krásné fotky, akorát jsem si sedla s kávou a tu Tvé krásné fotky |:o) |:o) |:o)nu a to přesouvání a nesmyslné kategorie, vyfotím dekorace, dám do dekorací a šup je to v zahradě, fotím obývák, dám do bydlení a šup je v mazlících, pač je tam kus kočky *-) *-) *-)už mě to nebaví 8-| 8-| 8-|jak budeš mít blog dej vědět, já na svůj taky času moc nemám......opatruj se (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Zuzana K. (Kašči) ID 361407, mimibazar.cz/kasci (23.10.2013, 13:27)
Zuzi, já jsem s tě dala do oblíbených a vždycky zkontroluju, jestli mi nějaká fotečka od tebe někam neutekla ,-) a na blog ti jukám taky denně - je to můj ranní rituál (L) (L) (L) krásný den!

ODPOVĚDĚT
Marcela K. (ROXXY1) ID 154005, mimibazar.cz/roxxy1 (23.10.2013, 13:14)
přesně,jak píšete *-) *-) dřív tu bylo takových krásných fotek a teď je jich třeba v bydlení a dekoracích jen pár,každá si radši udělajá svůj blog,který jim nikdo nemaže +o( +o(

ODPOVĚDĚT
Celkem: 22 (zobrazuje se 21-22)<< předchozí 1, 2