Výhoda sušičky
Jakou výhodu kromě NEŽEHLENÍ má sušička?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 22 komentářů
Ivana N. (ivanka.no) ID 121872 (28.12.2016, 14:37)
Nemusím věšět hory prádla a nemám vlhko v koupelně (Y)

ODPOVĚDĚT
Veronika V. (Lobelka) ID 57524, mimibazar.cz/lobelka (28.12.2016, 14:36)
Všude čtu jen pozitivní ohlasy a lítost nad tím, že si sušičku nepořídili už dávno. Ale je to hlavně v souvislosti s tím, že výrazně ubylo žehlení. Přiznám se, že já nejsem žehlicí typ a prádlo nežehlím ani bez sušičky, tak přemýšlím, zda má sušička i nějaké další výrazné výhody.

ODPOVĚDĚT
Zlata J. (háčkovanéčepice) ID 352312, mimibazar.cz/hackovanecepice (28.12.2016, 15:34)
MINUS:
V létě, když je slunečný den, suším normálně venku, třeba povlečení je ze sušičky smotané a zmačkané, ze sluníčka je voňavější.
Hučí jako puštěná digestoř, ideální je umístit ji v nějaké větratelné technické místnosti i s pračkou.
V tomto období krásně prohřeje chodbu, ale v létě suším s otevřeným oknem, bychom se tu uvařili. Jestli máte problém s vlhkostí, tak sušička sice prohřeje, ale je od ní vyšší vlhkost vzduchu a takový "prádelní odér".
Některá trička s potiskem jsou po čase taková lehce opranější, manželovi trička zase kratší a širší, ale jenom některá.

ODPOVĚDĚT
Eva N. (evánek1) ID 86572 (28.12.2016, 19:21)
Teď mě tak napadá......už jsem od Vás několikrát četla o jakémsi "prádelním odéru" a že suš. Vám vytopí místnost tak, že musíte sušit s otevřeným oknem......takže mám s dovolením jen malý dotaz.
Máte suš. s tepelným čerpadlem, nebo bez?
Měla jsem totiž obě a odér o jakém píšete jsem žádný nezaznamenala ani u jedné. Nepřišlo mi (a ani teď mi nepřijde), že by se vzdušná vlhkost nějak zvýšila. vždyť se voda u obou typů odpařuje přes kondenzátor a odchází do sběrné nádobky. A "topila" bych řekla pouze jen ta bez čerpadla, ta s čerpadlem "topí", jak to jen napsat *-) - pouze zanedbatelně.
Ptám se jen tak pro zajímavost (hello)

ODPOVĚDĚT
Zlata J. (háčkovanéčepice) ID 352312, mimibazar.cz/hackovanecepice (28.12.2016, 21:09)
ano mám s tepelným čerpadlem AEG, mám ji na chodbě a když mám 3 dávky do sušičky za sebou, tak je tam nezvykle tepleji a cítit po prádle, přirovnala bych to k tomu co cítím, když peru třeba na 90, tak ta ohřívající se pračka v koupelně je také cítit po prádle a prášku na praní ,-) asi mám fajnovej nos. Spíš to píšu proto, že někdo si dává sušičku do ložnice a to si neumím představit.

ODPOVĚDĚT
Eva N. (evánek1) ID 86572 (28.12.2016, 21:44)
No jo, nejspíš to bude asi tím umístěním.
Máme ji také na chodbě s otevřeným schodištěm do podkroví, takže se to asi více rozptýlí.
Ale *-)....... i tak .....bez tep.čerpadla tu chodbu znatelně "vytopila" a s touto co máme teď (Beko) se teplota nehne ani o stupínek (ani pocitově).
Tak kdo ví jak to tedy pak je. +o(

ODPOVĚDĚT
Anna S. (Ela z Frelu) ID 1311, mimibazar.cz/ElazFrelu (28.12.2016, 19:49)
máme malou panelákovou koupelnu, je fakt, že když zavřou dveře, tak je tam trochu vlhko, ale spíš jako v mandlovně :-) . A kravál dělají tenisáky, které tam mám, tak večer, když suším je tam nedávám

ODPOVĚDĚT
Zlata J. (háčkovanéčepice) ID 352312, mimibazar.cz/hackovanecepice (28.12.2016, 15:25)
PLUS
Já jsem zase "žehlící" typ, takže i se sušičkou žehlím, ale mnohem méně tak 1/3 co dřív. Ze sušičky si dávám destilovanou vodu do žehličky.
Zjistila jsem, že ušetřím za oblečení spoustu peněz, protože nic není na sušáku 2-3 dny, takže děti mají pořád plné skříně. Děti se vyválí venku v bahně, večer vyperu, usuším a ráno jdou do školky v čistém, není třeba žádné náhradní oblečení.
I starší ztvrdlé ručníky jsou po několika sušení opět měkké a nadýchané, stejně jako zimní bundy včetně péřové.
Nikde nic nestraší, dřív jsem čekala, až prádlo doschne, abych měla kam dát sušit další. Netrávím hodinu věšením prádla, kolíčky mám teď dětem na hraní :-D
Sušička mi prohřeje chodbu, což je v tomto počasí fajn (v létě suším jedině s otevřeným oknem, bychom se tu uvařili).

ODPOVĚDĚT
Celkem: 22 (zobrazuje se 21-22)<< předchozí 1, 2