Zkušenost stěhování na samotu
Je tu někdo kdo má zkušenost s přestěhováním? Manžel chce aby jsme se přestěhovali na chalupu, ale já z toho mám hrůzu. Bydlíme v domě v klidné části na kraji městečka, děti tu mají školu, kamarády, kroužky, kousek na nákup,... tam není nic
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 37 komentářů
Šárka B. (Brblalka) ID 248206 (11.1.2017, 11:56)
Tak na tom byste se měli dohodnout jako rodina. My bydlíme na polosamotě. Máme v dosahu autobus, cca 10 min., to samé malý obchod. Denně, ale jezdíme do většího města, takže nákupy se odehrávají tam stejně tak škola, kroužky, práce. No, ale přesto bych se neodstěhovala, protože máme klid. Jedny sousedy, kteří sousedí s naším pozemkem a jinak les a kopce. Občas jsem si říkala, že jsem dceru odsoudila k samotě, tak jsem se jí nedávno ptala, zda by chtěla bydlet ve městě: "Mami a kde by jako byla Mája (pes), Matydla (kočka) a ovečky (div si neťukala na hlavu)." Ale nikde jinde nežila. My jsme spokojení, byť nemáme vše u nosu, když jsou hromady sněhu, musí manžel vyfrézovat cestu, abychom se dostali do "civilizace". Jenže v létě chodíme do bazénu na Adama a je tu ticho a klid.

ODPOVĚDĚT
Zuzana Č. (Epikina2) ID 223574, mimibazar.cz/epikina2 (11.1.2017, 12:14)
Děkuji za reakci (F) Je to samozřejmě o dohodě, jenže nám je kromě manžela tak jak jsme zatím dobře. Na chalupě je nádherně, jak píšete klid, příroda, teď spousta sněhu, mám to tam ráda, jenže o víkendech a dovolené, tak jsme to i kupovali, na rekreaci a jednou až budou kluci z domu, tak i na bydlení nastálo. Kdyby se děti narodili tam, asi bych byla spokojená, jen by mě nejspíš chyběla nějaká ta společnost, vzhledem k tomu že podnikám z domova, byla bych pořád sama. Ale (Z)8 a (Z)11 by najednou byli sami, jen spolu. Teď lítají s kamarády po venku, do školy, na kroužky. Tam není nikdo, kolikrát je musím vyhánět o víkendu ven. Samotným se jim nechce :-S

ODPOVĚDĚT
Šárka B. (Brblalka) ID 248206 (11.1.2017, 13:28)
Ještě doplňuji. My jsme s manželem spíše samotáři, stačí nám naše odpoledne při kafíčku probereme práci a co se dělo ten den a pak si jdeme každý za svým, teda né že bychom si šli z cesty .... Jen nepotřebujeme jiné lidi. (hello)

ODPOVĚDĚT
Šárka B. (Brblalka) ID 248206 (11.1.2017, 13:23)
Zuzko, je to o stylu života a chápu Vás, že se Vám nechce se tam stěhovat, když jste doma a kluci nejsou zvyklí. Já mám vše naopak. Ráno vypadnu v 5,30 z domu, jsem mezi lidmi, jednám s lidmi a domů se dostanu okolo15 hod. a jsem spokojená, že mám klid. 2x týdně si zajedu na cvičení a tak. Dcera vypadne ráno do školy, přijede,udělá povinnosti do školy a jede na trénink. Ten má denně a je tam se svými kamarádkami. Často jede i dřív, aby si pokecaly. Co kluci těch jste se ptali? Taky by měli říci, co si myslí. Samozřejmě rozhodnete vy. A manžel má nějakou náročnou práci? Potřebuje klidná odpoledne?

ODPOVĚDĚT
Celkem: 21 (zobrazuje se 21-21)<< předchozí 1, 2