NO PIRACY !!!! - Palvinka Designs
prosím prečítajte si komentár !!!
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 100 komentářů
Lenka M. (henulka) ID 63641 (25.2.2010, 0:41)
*-)sama si to stahuju,tak je asi vše ok... :-$
Eva S. (Tobi) ID 11275, mimibazar.cz/tobi (25.2.2010, 0:37)
Síťo, tak mám pocit, že to nebude jen "pár" napálených.... (nejdeto) Asi to s tou chobotnicí bude pravda....
Eva S. (Tobi) ID 11275, mimibazar.cz/tobi (25.2.2010, 0:35)
Mno, nejsem ještě odborník,ale pokud si je stahujete sama na základě koupeného GC a zadáváte při nákupu místo karty číslo certifikátu tak je vše o.k. (L) Jako, že by i VY ????????????????? :-o :-o :-o :-o :-o NEVĚŘÍM!!!!! Ne, tak tomu už nevěřím,....
Lenka M. (henulka) ID 63641 (25.2.2010, 0:32)
:-oholky..právě tu pročítám vaší diskusi a nestačím se divit... paypal nemám, kity mi už hrozně dlouho kupuje jedna paní.. platím plnou čásku..jak poznám,jestli je všechno v pořádku?? 8o|
Eva S. (Tobi) ID 11275, mimibazar.cz/tobi (25.2.2010, 0:28)
Nic mě nenapadá +o( . Obávám se, že i toto zapadne do propadliště dějin....
Jana S. (Siťa.) ID 19088, mimibazar.cz/sita (25.2.2010, 0:14)
většinou jsou to opravdu maminky co se scrapem začaly kolem vánoc, kalendáři, tam asi jak byl velký boom nových lidí co scrap objevili, tak se vynořili i "pomahači". JE TO TAK každý rok nemá smysl si nalhávat, že je tato situace nějak výjimečná. ANO, co je nutné, je to, že je potřeba trvat na osvětě, aby napálených bylo čím dál méně. pojdme se poradit jak na to. majitel nám tu nedá možnost zasáhnout do toho co je v hlavičce, dělá si co chce (tzn. nic) maximálně se tu objeví když nás potřebuje srovnat do latě, seřvat nebo podobně že se tu baby štěkají mezi sebou. slíbí změny ale nic se NIKDY nestane. (pedimi a ostatní matadoři potvrdí)
Eva S. (Tobi) ID 11275, mimibazar.cz/tobi (25.2.2010, 0:06)
Jani, nebudeme chodit kolem horké kaše, ano přiznáváme se Vám ostatním bez mučení, že jsem to tu rozpoutaly se Síťou my dvě i když každá jsme na jiné straně...A holky, Vy co jste na tom podobně jako já nebuďte sralbotky a vyjádřete se taky!!!!!!! Nebuďte jako já a nezahlcujte Sítin mail slzamy,ale prostě pojďme to řešit. Děkuji Vám za všechny designerky světa a za napálené maminky (L)
Jani je mi jedno, kdo má co doma na zdi, to je otázka jeho svědomí,ale jde mi o to, že si nás sposta to OPRAVDU ZA TY KAČKY NAKOUPILA a je nám to k ničemu! Kdybych chtěla kity za čokošku tak je za čokošku tady na MMB mám,a věřte, že je to snadnější než si myslíte, ale já jsem trvala na tom, že chci VŠE LEGÁLNĚ přesto....už jsem to napsla vše dole. A holky co mi píšete do vzkazů MOC DĚKUJI ZA PODPORU!!!!! taky to nemám lehké, věřte mi.... (zip)
Jana S. (Siťa.) ID 19088, mimibazar.cz/sita (25.2.2010, 0:03)
já jsem to psala už evě - vím, že jak prodám 10 kitů do ruska, nasytím hladový tisícihlavý dav. jestli to samé si myslí lily o nás, pak potěš. to je vizitka. a jestli jí to tak dělají všude, tak za pár měsíců nemusí žádná lily být, protože nebudou tržby, nebude design a půjde se makat do jiné sfery.
Irena D. (IriCreative) ID 61497, mimibazar.cz/IriCreative (25.2.2010, 0:00)
Nejhorší je, že to vrhá špatné světlo na nás všechny....kvůli jedné...pár... s prominutím kravkám... :-( Prostě zase Češi...nám vše projde ne?
Jana S. (Siťa.) ID 19088, mimibazar.cz/sita (24.2.2010, 23:53)
evi, ozývají se mi další napálení a já nemůžu spát a nevím co jim mám poradit. v době kdy se stahuje nelegálně všechno považovaly za samozřejmé, že jim ty kity projdou. rozdíl mezi hudbou nebo filmy je v tom, že ony tu upirácenou nebo řekněme když už ted vědí že nelegálně staženou věc vracejí do oběhu a veřejně vystavují v celosvětově přístupné galerii, takže riziko je nepoměrně vyšší. Je tu obrovské množství lidí co nescrapují do galerek a dělají jen pro sebe na tisk a na zeď. Těm to projde určitě snáz. Ale takto ne. Taková upirácená lily vás může stát podle federálního US práva až pět let vězení protože se bez ohledu na to kde bydlíte řídíte tím, kde jste (ne)koupili neboli koho jste "okradli".
Eva S. (Tobi) ID 11275, mimibazar.cz/tobi (24.2.2010, 23:37)
Holky, já jsem to tady nepsala pro lítost,ale přesto děkuji, spíš jen z toho důvodu, že bych uvítala kdyby třeba v sekci scrapbook bylo výrazně v bodech napsná co a jak...Jako je to třeba u hadříků a jiných padělků....Psala jsem spíše tak nějak jako budoucí dobře míněnou prevenci, protože takových (jak říká můj klouček) TUPEČKŮ jako jsem já asi bylo a ještě bude... :´( A je to škoda,protože to pak můžeme zabalit všichni jak designerky tak my konzumenti... A myslím si ještě jednu věc, že OPRAVDOVÉ, POCTIVÉ scraperky o tom vůbec neví co tady hezky kvete, protože by je to nenapadlo ani kdyby je do hlavy kopl... wow, proč já neumím psát stručně (H)
Eva S. (Tobi) ID 11275, mimibazar.cz/tobi (24.2.2010, 23:27)
se mi to tam nevlezlo...
dodám, že TU čtu poctivě, anglické texty překládá střýček gůůůgl a pokud Vás to designerky alespoň trochu uklidní tak mne ta sranda stála 1800,- a teď si to přepočítejte... :-( A to začátku všeho byla koupě 4!!! kitů..Dlouho jsem zvažovala jestli s tím mám zde nějak vyrukovat,ale rozhodla jsem se, že nebudu pokrytecky a za zády Vás všech plakat (no spíš nad svojí blbostí zuřit) na ochotné designerské (díky Síťo) rameno a věřím, že Vás zkušenější a "služebně" starší scrapereky a designerky toto zdělení bude jistě šokovat co se děje tady u nás "v podzámčí" (N) (N) (N) (N) Rozhoupala mne jedna věta - a až se nám na to ty holky designérský kvůli takovým nešvarům vykašlou z čeho budeme tvořit?????????????? No a to vše....dobrou noc a hezké sny.
Irena D. (IriCreative) ID 61497, mimibazar.cz/IriCreative (24.2.2010, 23:26)
Je to hnus holky.... ubohé ... nechápu, jak se s tím ještě maminky můžou chlubit..... kradou a ještě to veřejně ukazují.... a co teprve ty maminy, co cizí práci ukradnou a dalé ji rozprodají....vlééééé (box) (box) (box)

Věřím, že boží mlýny melou a i na vás jednou dojde a stonásobně se vám to vrátí (N)

Evi:
se zlodějkami bych já osobně neměla slitování.... je mi to líto, co se vám přihodilo, ale pokud budete mlčet...budou další, které naletí stejně jako vy....
Eva S. (Tobi) ID 11275, mimibazar.cz/tobi (24.2.2010, 23:14)
Takže milé dámy,píše tady ten "z durhého břehu" . Řadím se mezi začátečníky,velmi si vážim designerek a vůbec holek co se takovou krásou zabývají...Ale nepíši sem abych pochlebovala....Chtěla jsem taky takové krásné obrázky a jak se mi nafukovalo ego tak jsem začala pokukovat i po kitech ze zahraničních eshopů (N) Uvítala jsem nabídku zakoupení kitu (nemám paypal), zapaltila nemalou částku v korunách, obdržela kity na CD +o( po té Síťa písla příspěvek do sekce myslím Úprava fotografií a mě to začalo vrtat hlavou, že asi je něco špatně... :´( Takže abych mohla zmíněné kity "zlegalizovat" tak jsem si je nechala zakoupit opětovně pomocí certifikátu... Myslím, že takových (aspoň stále tomu více věřím) "nevědomých",neinformovaných a v konečné fazi napálených koupěchtivých nás bude asi víc než těch které na tom trhnou nějakou kačku...Za sebe a na svoji obhajobu snad jen dodá
Romana O. (Romca 111) ID 56709, mimibazar.cz/osikovacka (24.2.2010, 22:55)
(N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N)nechápu vystavila bych ty dotyčné (L) (L) (L) (L)
Zuzana P. (zuzzka.p) ID 104406 (24.2.2010, 22:46)
Aj ja sa pripájam , že je to hnus a nechápem ľudí, ktorý dokážu takto klamať (N) (N) (N)
Jana S. (Siťa.) ID 19088, mimibazar.cz/sita (24.2.2010, 22:38)
teoretická možnost je že se přihlásí pod vašimi údaji a kit zaplatí svým paypalem. nicméně to musí být opravdu dobrý přítel, protože nesmí zneužít toho přihlášení k tomu, aby si kit postahoval i pro sebe. jestli to bylo na její registraci a kit koupila, pak je její, ne váš. bohužel.
Jitka F. (fadlerka) ID 40298, mimibazar.cz/fadlerka (24.2.2010, 22:38)
Smáznuto!!!
Jitka F. (fadlerka) ID 40298, mimibazar.cz/fadlerka (24.2.2010, 22:06)
Ted si to čtu všechno pořádně co jste Jani psala. Bohužel, dva kity co z nich mám scrapy v galerce jsem koupila přes jednu maminu, předem upozornuju, že v tom nebyl vůbec žádnej úmysl, že bych chtěla někoho okrádat, jen mě vůbec nenapadlo, že když to ona koupí za mě a já jí to zaplatim, tak to tak prostě nejde. Tímto se tedy moc omlouvám a asi bych to měla smazat?
Jana S. (Siťa.) ID 19088, mimibazar.cz/sita (24.2.2010, 22:00)
jitko, to je v pořádku. musíte být řádně registrovaná na shopu a kit si sama zaplatit. místo peněz ale zaplatíte tzv. gift certifikátem, který pro vás za cizí měnu např. přes paypal nebo kartu koupí paní se kterou se finančně vyrovnáte v CZK.

Neplatí jakýkoli jiný způsob nákupu kitu přes cizí nebo hluchou registraci. tak se vlastníkem kitu nestanete. POZOR i když se zaregistrujete jméno AAAA příjmení BBBB prostě tam napíšete nesmysly a kit koupíte, není to právně v pořádku protože smlouva mezi vámi a designerem je neplatná.
Celkem: 100 (zobrazuje se 41-60)<< předchozí 1, 2, 3, 4, 5 další >>