dvě vychytávky do bydlení za pár korunek



Milé bydlenky,
nejde ani tak o návod nebo postup, ale o dva nápady jak si zkrášlit bydlení a přitom neutratit ani stovku. Jsou to takové blbůstky. Mám to tady už dýl a nebyl pořád čas vložit, ted je konečně napečeno, uklizeno a já se chci s Váma podělit o docela, podle mne, dva levné nápady.

První z nich je praktická podložka nejen do kuchyně, viz první foto. Jsou to obyčejné obkladové materiály, které seženete v Obi, Hornbachu, baumaxu, Bauhausu a jiných obchodech prodávajíchích obkladové materiály, nejedná se totiž o nic jiného než kachlík na obklady. Seženete v různých barvách, dezignech. Já mám doma dva jeden kamínkový a druhý z malých bílých čtverců. Používám v kuchyni na odkládání horkých hrnců či jen jako dekoraci. Není to můj nápad viděla jsem v jednom designovém studiu, jako dekoraci v kuchyni. Kachlík stojí okolo 50 korun, záleží na materálu, barvě. Nemusíte se bát, že vám poškrábe linku, či varnou desku, vespod je něco jako silikonová mžížka na které kamínky drží, viz foto 2.Údržba taky jednoduchá, hodíte do dřezu opláchnete a necháte okapat....snad Vás to zaujalo.

No a další blbůstkou jsou obrázky do rámečků. Taky se Vám doma válí spoustu rámečků a nevíte co do nich. Já měla doma plno vzorků tapet, které si syslím, když chodím po Obi, Hornbachu.....vzorky si můžete nabrat zdarma a mají jich tam vždy tolik krásných. Používám to doma na ledaco. Na fotu koukněte. Vypadají hezky i čistě bílé motivy jen s protlačením, vše jsou vzorky vliesových tapet. Tak snad to někoho zaujme.



...


Tady jde vidět ta silikonová mřížka, která zabrání poškrábání linky , či varné desky Paní Míšu ID 81147 napadlo, že by nebylo špatné nalepit na korek, to je také dle mého super řešení.


...


...


...


...


...