Jak vyvolat fotky u Schleckra



Stáhnete si jejich program na stránce http://www.schlecker.cz/.Trvá delší chvíli než se stáhne.Otevřete a objeví tato stránka



Kliknu na fotografie,plakáty a další


Pak na standartní fotografie


Nyní objednat fotografie v kvalitě STANDART.


Objeví se tohle a vy si rozklikáte a vyberete fotky,které chcete vyvolat.


Až budete mít vybrané vlevo fotky,kliknete dole vlevo na ty dva čtverečky,viz.foto.a ony se vám přetáhnou fotky,které chcete vyvolat.Můžete vkládat i po jedné.


Máte nachystané fotky.


Kliknu vpravo dole k objednávce


vyjede mi celká cena bez slevy


....


dám spustit objednávku


a vyjede mi tabulka ,kde mám zadát meil,heslo a pod tím je Jsem nový uživatel,to si odkliknu a dám dál.


...


vyjede tabulka,kde si napíší své údaje.A dám dále.


do tabulky si napíší město,kde si chci fotky vyvolat,já napsala Nový Jičín a dala hledat,vyjede mi v té velké tabulce prodejna v novém jičíně a jejich adresa,tu si označím,pokud se ovšem v nějakém větším městě nalézají prodejny třeba 2 nebo 3,kliknete si na tu,do které chcete ať vám fotky pošlou.


a dáte dále.Objeví se zase tabulka s cenou bez slevy a dáte zrušit,malá tabulka zmizí a zůstane jen hlavní strana kde si dáte upravit.


objeví se znovu vámi vybrané fotky,nahoře si změníte formát na 10/15 a dáte k objednávce.


ukáže se zase cena bez slevy a vyjede tabulka,kde už si neodkliknete jsem nový uživatel,ale napíšete to co jste napsaly do registrace a dole do číslo kupónu napíšete to DIGIFOTO50.


...


...


dám dál,zkontrolují v tabulce své údaje,dám dále,vyberu si znovu místo odběru,dám dále.


a pak mi konečně vyjede tabulka s cenou 39kč.


dám dále,musím souhlasit s podmínkama,dám dál a potom se fotky nahrají a pošlou,trvá to několik minut.Toť celý postup jak na to.podotýkám,že je to postup při opakovaném objednání,kdy jsem musela napsat jiný mei.Při prvním onjednání,kdy už jste zaregistrovaná a nepoužili jste to heslo,vynechejte body 11 až myslím 17.Doufám,že se vám to podaří.Fotky nejsou v moc dobré kvalitě,monitor se špatně fotí.Tak šťastné vyvolávání.