papírové stromečky ala IKEA



Tak holky potřebujete dřevěnou desku š.= cca 7cm, nebo pár kartónů slepených tavnou pistolí k sobě. Délka desky je podle Vás. Já mám 130cm. Pak jsem koupila světelný řetěz 5m dlouhý, a ten jsem si na desku naskládala a omotala tenkým dekorativním drátkem ale může být i přilepen tavnou pistolí či izolepou. Já volila drátek aby jsem si mohla pak světýlka posouvat jak bude potřeba.



pak jsem na desku nalepila tavnou pistolí dřevěné kolíčky s nařezanou drážkou, co se používají při výrobě nábytku (nevím jak se jim říká, ale jsou to ty co se zahlepávají v hranách nábytku), ale postačí i obyčejné kousky větviček jak jsem později zjistila. Ze čtvrtky jsem si vystřihla 5 druhů různě velkých stromečků a jednotlivě zasunula do drážky. Myslela jsem pak na přechování do dalších vánoc ať se neponičí dají se vytáhnout a schovat.


A nakonec, aby nebyl vidět montážní materiál, tak jsem si nadělala z papíru vlnky a nalepila. Pár krát je třeba přiměřit a určit výšku tak aby nebylo nic vidět jen bílé stromečky.


:-)


:-)


:-)


Bohužel šablonu nemám ... jedině jestli můžu pomoct ... nafotila jsem je Vám a možná by šly v nějakém programu buď obkreslit nebo vytisknout jako fotku a vystřihnout a použít jako šablonu .... ale nejsou nijak dokonalé jako od ruky a když těch kusů bylo moc tak jsem je už tak pěkně ani nevystříhávala když se tak zpětně dívám. Je to vše focené na modré složce na velikost papíru A4. Snad jsem pomohla bohužel nemám doma jiné zařízení než foťák. Přeji ať se daří Renata :-)