Tvarohové karbenátky



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Na jednu porci: 120 g tvarohu 1 vejce 30 g pohankové krupice střední cibule, česnek, majoránky, mletou papriku,sůl, pepř, bylinky jaké kdo má rád.

POSTUP PŘÍPRAVY

Smícháme měkký tvaroh, nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek , vejce, pohankovou krupici, trochu bylinek (dala jsem medvědí česnek, petržel), ochutíme solí, majoránkou, zaprášíme mletou paprikou. Směs musí být pikantnější a slanější než na masové karbanátky. Konzistence musí být tužší, aby se z ní daly dělat karbanátky. Ty obalíme buď ve strouhance nebo jako já v pohankové krupici.Smažíme na oleji nebo pečeme v troubě.
Vyšly mi z toho tři karbenátky a měly celkem 1434 KJ
Podávala jsem s bramborem a salátem.