Králík naložený nebo v pomalém hrnci

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

1 králík,250ml vody,1/2 hrnku oleje,1lžička soli,2 slepičí bujony,1 lžíce kečupu,1/2 lžičky pepře,2 lžičky kari,5 str.česneku,1 lžíce worchestru,1/2 lžičky cukru,1 cibule.

POSTUP PŘÍPRAVY

Cibuli nakrájíme na kostičky a vše dáme do hrnce.Svaříme a ještě horkým přelejeme naporcovaného králíka.
Necháme 24 hod uležet v lednici.Potom dáme do trouby a můžeme přidat 3 plátky másla nebo hery.Já nedávám!
Tento recept lze použít i v pomalém hrnci.Mám vyzkoušeno.Jen nedám uležet,ale dám do hrnce a zapnu na asi na10hod- pomalu!Byl ještě lepší než z trouby!Nejlepší jak jsme ho kdy jedli!!!Podáváme klsicky s bram.knedlíkem a špenátem.