Řezy Piña colada



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

TĚSTO : 1 střední plechovka ananasu ( rozmixovaná i se šťávou) 1 hrnek cukru 1,5 hrnku polohrubé mouky 1 prášek do pečiva 2 lžičky jedlé sody 2 vejce. Všechno smíchat v těsto a péct 20 - 25 minut KRÉM : 1 smetana ke šlehání 1 zakysaná smetana 1/2 hrnku strouhaného kokosu cukr dle chuti lžíce kokosového likéru ( nemusí být). Smetanu ušlehat a zamíchat společně se zakysanou smetanou a kokosem.

POSTUP PŘÍPRAVY

Horní vrstva - želatina :
1 plechovka ananasu - ananas rozložit na upečený a krémem namazaný korpus
šťávu zředit s vodou na množství 1/2 litru, osladit dle chuti + 1 sáček vanilkového pudingu
uvařit jako puding a opatrně rozprostřít na koláč. Dobrou chuť