Zeleninová pánev s houbami

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

• 100 g mrkve • 50 g květáku • 100 g cukety • 100 g brokolice • 50 g zelených fazolek • 100 g rajčat • 2 lžíce rajčatového protlaku (50 g) • 100 g čerstvých nebo mražených hub (hlíva, žampiony, sezonní houby) • 1 lžíce olivového oleje • koření – kmín, bazalka, bylinková sůl

POSTUP PŘÍPRAVY

Všechnu zeleninu nakrájíme na malé kousky, houby očistíme a také pokrájíme. Na teflonové hlubší pánvi rozehřejeme olej, vložíme houby a zeleninu a pod pokličkou dusíme doměka, podle potřeby podléváme vodou. Před koncem vaření přidáme rajčatový protlak a ještě krátce povaříme, dochutíme bylinkovou solí a bazalkou. Podáváme samotné jako lehkou večeři .