Králík v kořeněné majonéze



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Jednoduchý recept na dokonalé jídlo, použila jsem speciální kořeněnou majonézu STOKES (specialitka, ale vynikající), ale určitě by se dalo dle chuti okořenit si majonézu vlastní. Mrkněte na etiketu níže v postupu a ochuťte si ji dle libosti.

POSTUP PŘÍPRAVY

1 naporcovaný králík
2 velké cibule nahrubo
sůl, pepř
hořčice
10 pokrájených stroužků česneku
na vůni špek (slanina)
majonéza Stokes (nebo vlastní ochucená)

Na 2 velké cibule nahrubo pokrájené položíme kousky králíka, posolíme, opepříme, z obou stran pomatláme majonézou a hořčicí, posypeme asi 10 pokrájenými stroužky česneku, na vůni poklademe nahoře plátky špeku nebo slaniny, podlijeme necelým 1dl vody.

Dělala jsem 6,5 hod. na LOW.

Dobrou chuť!

připravené, pomatlané
použitá majonéza
etiketa se složením
a na talíři