POTŘEBNÉ PŘÍSADY
1 tenký pórek, 100 g Lučiny, 100 g pomazánkového másla (možno nahradit tvarohem), sůl (může být i bylinková nebo česneková), v případě potřeby na naředění trochu řidší kysané smetany, syrovátky, kefíru, podmáslí nebo mléka
POSTUP PŘÍPRAVY
Pórek nasekat na drobno.
Pomazánkové máslo a Lučinu spolu v misce vymíchat do hladka, v případě potřeby upravit hustotu přidáním řidší kysané smetany, syrovátky, kefíru, podmáslí nebo mléka.
Ochutit solí.
Přidat pokrájený pórek a promíchat.
Suroviny. |
Pórek nasekat na drobno. Pomazánkové máslo a Lučinu spolu v misce vymíchat do hladka, v případě potřeby upravit hustotu přidáním řidší kysané smetany, syrovátky, kefíru, podmáslí nebo mléka. Ochutit solí. Přidat pokrájený pórek a promíchat. |
Ochutit solí, přidat pokrájený pórek a promíchat. |