Kuřecí s chřestem



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

kuřecí maso (nejlépe stehenní řízky), chřest, strouhaný tvrdý sýr, sladká smetana, máslo, bílý pepř, sůl

POSTUP PŘÍPRAVY

Oloupat chřest a rozdělit zhruba na třetiny, kuřecí maso osolit a opepřit.

Hrnec lehce vymazat máslem a na dno nasypat nejsilnější (tedy spodní) díly chřestu.
Na to rozložit maso + vrchní díly chřestu (s hlavičkama), vše zasypat nahrubo nastrouhaným tvrdým sýrem a zalít smetanou.

Pomalit na LOW 5 hodin (3,5l hrnec).

Oloupat chřest a rozdělit zhruba na třetiny, kuřecí maso osolit a opepřit.
Hrnec lehce vymazat máslem a na dno nasypat nejsilnější (tedy spodní) díly chřestu. Na to rozložit maso + vrchní díly chřestu (s hlavičkama), vše zasypat nahrubo nastrouhaným tvrdým sýrem a zalít smetanou.
Pomalit na LOW 5 hodin.