POTŘEBNÉ PŘÍSADY
kuřecí maso (nejlépe stehenní řízky), chřest, strouhaný tvrdý sýr, sladká smetana, máslo, bílý pepř, sůl
POSTUP PŘÍPRAVY
Oloupat chřest a rozdělit zhruba na třetiny, kuřecí maso osolit a opepřit.
Hrnec lehce vymazat máslem a na dno nasypat nejsilnější (tedy spodní) díly chřestu.
Na to rozložit maso + vrchní díly chřestu (s hlavičkama), vše zasypat nahrubo nastrouhaným tvrdým sýrem a zalít smetanou.
Pomalit na LOW 5 hodin (3,5l hrnec).
Oloupat chřest a rozdělit zhruba na třetiny, kuřecí maso osolit a opepřit. |
Hrnec lehce vymazat máslem a na dno nasypat nejsilnější (tedy spodní) díly chřestu. Na to rozložit maso + vrchní díly chřestu (s hlavičkama), vše zasypat nahrubo nastrouhaným tvrdým sýrem a zalít smetanou. |
Pomalit na LOW 5 hodin. |