Hovězí kostky s paprikou a koriandrem



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

400 g hovězího masa, 1 červená cibule, 1 velká červená kapie, 4 stroužky česneku, čerstvé bylinky (koriandr a bazalka), sůl, pepř, 1 lžíce medu, 1 lžíce Worcestrové omáčky, 2 lžíce sojové omáčky

POSTUP PŘÍPRAVY

Na dno hrnce dát pokrájenou červenou cibuli.
Na cibuli rozložit hovězí maso pokrájené na kostky (lehce osolit a opepřit), na maso na proužky nakrájenou červenou kapii, na plátky pokrájený česnek a čerstvé bylinky.

Pomalit na LOW 5 hodin (3,5l hrnec).

Poté přidat med + Worcestrovou omáčku + sojovou omáčku a vše promíchat.

Na dno hrnce dát pokrájenou červenou cibuli. Na cibuli rozložit hovězí maso pokrájené na kostky (lehce osolit a opepřit), na maso na proužky nakrájenou červenou kapii, na plátky pokrájený česnek a čerstvé bylinky.
Pomalit na LOW 5 hodin. Poté přidat med + Worcestrovou omáčku + sojovou omáčku a vše promíchat.