Tatranské řezy



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

1 testo 6 vajec,17dkg cukr krupice,20dkg polohrube mouky. 2 testo 5 bilku 7dkg cukr krupice, 30dkg cukr moucka. Merunkova marmelada,slehacka a cervena marmelada na ozdobu

POSTUP PŘÍPRAVY

1 testo rozdelime si vejce.Bilky vyslehame s pulkou cukru (8,5dkg) cukru,zloutky uslehame se zbylou pulkou cukru (8,5dkg),pridame mouku tu zaslehame a pomalu zamichame bilky. 2 testo vyslehame bilky s cukrem a pote pridame mouckovy cukr a vyslehame znovu. Nanasime na plech 1prouzek 1 testa (zlute) 2 prouzek 2 testa (snih) a stridame. Druhy plech udelame obracene 1 prouzek snih,2 prouzek testo. Peceme na 180 stupnu. Upeceny plat obratime a jeste teple mazeme merunkovou marmeladou a priklopime druhym platem. Krajime teple.Ozdobime slehackou a marmeladou.

Testo na plech
:)