Kuře na patizonu



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

kuřecí díly, koření na kuře, 1 patizon, 1-2 cibule, cca 10 stroužků česneku, máslo na vymazání hrnce

POSTUP PŘÍPRAVY

Patizon oloupat, odstranit vnitřek s peckama, pokrájet na kostky a dát do máslem vymazaného hrnce.
K tomu přidat na plátky pokrájenou cibuli a česnek (část zamíchat s patizonem a část nasypat nahoru na maso).
Na patizon rozložit kuřecí díly a posypat kořením na kuře.

Pomalit 5-6 hodin na LOW (3,5l hrnec).

Patizon oloupat, odstranit vnitřek s peckama, pokrájet na kostky a dát do máslem vymazaného hrnce. K tomu přidat na plátky pokrájenou cibuli a česnek (část zamíchat s patizonem a část nasypat nahoru na maso). Na patizon rozložit kuřecí díly a posypat kořením na kuře.
Pomalit 5-6 hodin na LOW.