jako bulharská sarma

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

½ sáčku sojové drti 2 cibule Zeleninový bujón ze zdravé výživy ¼ sáčku kyselého zelí 4 rajčata Rajčatová šťáva Kokosový olej+ olivový Vegetariánský nastrouhaný tvrdý sýr Sojakrém (pomazánka) Uvařený jeden balíček rýže Sojová omáčka Tamari Potravinářské droždí Tebi Trochu suché papriky Rostlinná smetana 2 čerstvé papriky

POSTUP PŘÍPRAVY

Osmažíme do žluta cibulku, smícháme s povařenou sojovou drtí se zeleninovým bujónem, přidáme postrouhaný veg. sýr, sojakrém, na kousky čerstvou papriku,uvařenou rýži. Ochutíme soj. omáčkou Tamari, potravinářským droždím Tebi, suchou paprikou, Do pečící nádoby dáme kyselé zelí, pokrájená rajčata na to směs se sojovou drtí. Zalejeme rostlinnou smetanou. Pečeme asi ¾ hodiny.