Houbovo, lilkovo, cuketový mozeček (vzhledově a chuťově ho trochu připomíná)

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

3 cibule 1 pórek 6 žampiónů 1 malá cuketa 1 malý lilek Kokosový olej (jaký máte) Sůl 2 lžíce Sojová omáčka Tamari 1 lžíce Tebi Sůl Tofu s medvědím česnekem Půlka rostlinné smetany

POSTUP PŘÍPRAVY

Na světle- žluto osmažené cibulce orestujeme žampióny, později přidáme pórek, orestujeme do měkka. Přidáme na maličké kostičky nakrájený (nebo nastrouhaný na velkém struhadle), orestovaný lilek s cuketou. Přidáme rostlinnou smetanu, nakrájené Tofu a spolu chvíli podusíme. Ochutíme Tamari a Tebi, solíme podle chuti. Příloha brambory (já si dávám šupáky), nebo chleba.
Je to moc dobré.