POTŘEBNÉ PŘÍSADY
velké hlavičky žampionů (případně portobella), mleté krůtí maso, šalotka, česnek, vejce, petrželka, sůl, pepř, sladká paprika, kousek másla
POSTUP PŘÍPRAVY
Nejprve připravit nádivku: mleté krůtí maso + vejce + na jemno pokrájená šalotka + prolisovaný česnek + petrželka + sůl, pepř a trocha sladké papriky - vše promíchat.
Ze žampionů odstranit nohy a hlavičky naplnit nádivkou.
Dno hrnce trochu máznout máslem, naskládat hlavičky žampionů, na ně položit kousek másla. Trochu podlít vodou - cca ½ dcl.
Pomalit 4,5 hod na LOW (3,5l hrnec).
Nejprve připravit nádivku: mleté krůtí maso + vejce + na jemno pokrájená šalotka + prolisovaný česnek + petrželka + sůl, pepř a trocha sladké papriky - vše promíchat. Ze žampionů odstranit nohy a hlavičky naplnit nádivkou. Dno hrnce trochu máznout máslem, naskládat hlavičky žampionů, na ně položit kousek másla. Trochu podlít vodou - cca ½ dcl. |
Pomalit 4,5 hodiny na LOW. |