POTŘEBNÉ PŘÍSADY
plátky krkovice (cca 500 g), 2 červené cibule, hříbky (čerstvé nebo mražené), sůl, pepř, drcený kmín
POSTUP PŘÍPRAVY
Cibuli pokrájet a nasypat na dno hrnce.
Na cibuli rozložit plátky krkovice, okořenit solí, pepřem a kmínem.
Maso zasypat pokrájenými houbami a trošku podlít (max. ½ dcl).
Pomalit cca 6 hodin na LOW (3,5l hrnec).
Potom vyjmout maso a podle potřeby trochu zahustit (instantní jíškou nebo třeba hraškou na zahušťování).
Cibuli pokrájet a nasypat na dno hrnce. Na cibuli rozložit plátky krkovice, okořenit solí, pepřem a kmínem. Maso zasypat pokrájenými houbami a trošku podlít (max. ½ dcl). |
Pomalit cca 6 hodin na LOW. Potom vyjmout maso a podle potřeby trochu zahustit (instantní jíškou nebo třeba hraškou na zahušťování). |