Králík à la svíčková



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

díly z králíka, malá sklenice směsi Halali (320 g), 2-3 čerstvé mrkve, 1 petržel, kousek celeru, 100 - 150 g sladké smetany, sůl, cukr, citrónová šťáva

POSTUP PŘÍPRAVY

Králičí díly naložit do lednice na 1-3 dny do zeleninové směsi - Halali + pokrájená čerstvá zelenina.

Pomalit 6 hodin na LOW (3,5l hrnec).

Po vyjmutí masa do hrnce přilít smetanu a tyčovým mixérem rozmixovat do hladka. V případě potřeby je možno dochutit solí, cukrem a citronovou šťávou a dohustit instantní jíškou.

Králičí díly naložit do lednice na 1-3 dny do zeleninové směsi - Halali + pokrájená čerstvá zelenina. Pomalit 5-6 hodin na LOW (podle množství surovin). Po vyjmutí masa do hrnce přilít smetanu a tyčovým mixérem rozmixovat do hladka. V případě potřeby je možno dochutit solí, cukrem a citronovou šťávou a dohustit instantní jíškou.