Hovězí s mrkví a bramborem



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

hovězí maso (cca 500 g vcelku), karotka, bílý pepř, sůl, cukr, 1 lžíce citrónové šťávy, máslo, instantní jíška

POSTUP PŘÍPRAVY

Hrnec trochu máznout máslem, doprostřed položit maso a kolem nasypat na kolečka pokrájenou mrkev. Maso trochu posolit, opepřit bílým pepřem, na mrkev položit kousek másla, vše maličko podlít.

Pomalit 8 hodin na LOW (3,5l hrnec).

Po vyjmutí masa do mrkve přidat trochu cukru, citronovou šťávu a trošku instantní jíšky (jen aby se to trochu blemclo).

K tomu brambory v páře vařené, máslem polité.

Hrnec trochu máznout máslem, doprostřed položit maso a kolem nasypat na kolečka pokrájenou mrkev. Maso trochu posolit, opepřit bílým pepřem, na mrkev položit kousek másla, vše maličko podlít.
Pomalit 8 hodin na LOW. Po vyjmutí masa jsem do mrkve přidat trochu cukru, citronovou šťávu a trošku instantní jíšky (jen aby se to trochu blemclo).