Hrnečková buchta s čokopudinkem, zakysankou a malinami



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Těsto: 2 Vejce, 1 Hr cukru krystal, 1 Hr mléka, 3/4 Hr oleje, 1 vanilkový cukr, 2 PL kakaa, 2 PL rumu, 2 Hr polohrubé mouky Pudinkový krém: 3 čokoládové pudinkové prášky, 3 PL cukru a 1 l mléka Navrch: 4 zakysané smetany smíchané s 4 vanilkovými cukry Ovoce: maliny

POSTUP PŘÍPRAVY

Smícháme ingredience na těsto a upečeme při 170°cca 25 minut. V těstě není prášek do pečiva, takže nevyskočí a zůstane hezky nízké. Po upečení potřeme uvařeným pudinkem, poklademe malinami a potřeme oslazenými zakysanými smetanami. Můžeme posypat strouhanou čokoládou. Necháme nejlépe do druhého dne vychladit v lednici.
Pečeme na klasickém velkém plechu, s vyšším okrajem.

... na plechu ...