Jemné malinové řezy s Olé krémem



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Korpus: 4 vejce, 120 g cukru moučka, 120 g polohrubé mouky. Pudink: 450 ml mléka, 2 PL cukru krupice, 1 čokoládový pudinkový prášek. Maliny: 600 g malin, 2 PL cukru krupice, 1 želatina jemně mletá Dr. Oetker (20 g). Krém: 250 ml mléka, 1 vanilkový cukr, 1 PL cukru krupice, 1 vanilkový Olé pudink bez vaření, 250 ml smetany ke šlehání 33 %. Dále: dětské piškoty, bílé zdobení.

POSTUP PŘÍPRAVY

Vejce vyšleháme s cukrem do husté pěny, vmícháme prosátou mouku. Těsto nalijeme na vyšší plech 30x40 cm s pečícím papírem a v předehřáté troubě upečeme. Z vlažného korpusu odstraníme papír a korpus vrátíme na plech spodní stranou nahoru.
Uvaříme čokoládový pudink a horký nalijeme na korpus. Na pudink naskládáme piškoty nejdřív kolem dokola těsně vedle sebe jako takovou ohrádku, pak vyplníme piškoty i střed moučníku.
Maliny s cukrem rozvaříme a horké přepasírujeme přes sítko. Želatinu zalijeme 3 lžícemi vody a necháme 10 minut nabobtnat, pak ji rozpustíme v horké malinové šťávě. Vychladlou šťávou opatrně poléváme piškoty tak, aby nám netekla na okraje. Necháme ztuhnout v ledničce.
Ušleháme šlehačku. Ve vyšší nádobce vyšleháme mléko s cukry a Olé pudinkem dle návodu na sáčku. Do pudinku opatrně vmícháme šlehačku, případně spolu prošleháme. Krém natřeme na maliny, dozdobíme a necháme ztuhnout v ledničce.