Treska s mozarellou



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

500 g filet z tresky, 150 g listového nebo baby špenátu, 1 balení mozzarelly (tedy cca 125 g sýra), 4 rajčata, několik lístků bazalky, citrónová šťáva (asi 1 lžíce), sůl, bílý pepř, (v případě potřeby něco na zahuštění sosu), máslo na vymazání hrnce

POSTUP PŘÍPRAVY

Mozarellu pokrájet na plátky a rajčata pokrájet na měsíčky.

Hrnec vymazat máslem a filety rozložit na dno hrnce.
Osolit, opepřit a zakápnout citrónovou šťávou.
Na filety rozložit lístky bazalky a na to pak špenát a mozzarellu. Nakonec zasypat rajčaty.

Pomalit na LOW 3,5 hodiny (3,5l hrnec).

(Jako příloha jsou batátové a mrkvové hranolky.)

Suroviny.
Hrnec vymazat máslem a filety rozložit na dno hrnce. Osolit, opepřit a zakápnout citrónovou šťávou. Na filety rozložit lístky bazalky a na to pak špenát a mozzarellu.
Nakonec zasypat rajčaty.
Pomalit na LOW 3,5 hodiny.