Dezert s kokosovým krémem a Pedro bonbonky



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

2 lžíce nakrájených mandlírn400 g vychlazeného kokosového mléka z plechovky rn1 mango nakrájené na plátkyrn1 balíček Pedro Hambáčern½ hrnečku malin (nebo borůvek či jahod)

POSTUP PŘÍPRAVY

Plechovku s kokosovým mlékem otočíme směrem dolů a odlijeme kokosové mléko. Zbyde nám kokosový krém, který dáme do mixéru a mixujeme po dobu jedné až dvě minuty dohladka. Pokud by byl krém moc tuhý, přidáme lžičku kokosového mléka. Připravíme si nakrájené mango a rozdělíme ho na třetiny. Jednu třetinu rozdělíme do dvou skleniček. Na mango dáme polovinu kokosového krému, kterou opět rozdělíme do dvou skleniček. Na krém dáme maliny, další třetinu manga a pár Pedro bonbonků Hambáče. Opět rozdělujeme do obou skleniček. Jako poslední vrstvu dáme opět kokosový krém a na krém pár mandlí, zbytek manga a pár Pedro bonbonků. Recept je hotový. Můžeme podávat jako dezert nejen pro děti ale i pro dospělé. Hodí se také i jako výživná svačinka.