Dýňové brownies



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

150g hořké čokolády (alespoň 70%), 3 vejce, 50g třtinového cukru, 90g hladké mouky, sůl, 170g přírodního sýru (Philalephia, lučina,...), 120g dýňového pyré (upečená a rozmixovaná dýně), 1/4 lžičky kardamomu, 1/2 lžičky zázvoru, 1/4 lžičky hřebíčku, 20g cukru do krému

POSTUP PŘÍPRAVY

Čokoládu s máslem rozpustíme a necháme vychladnout na pokojovou teplotu. Vejce ušleháme s cukrem do pěny, přidáme čokoládu a až nakonec vmícháme mouku. Na krém všechny ingredience smícháme. Na dno formy dáme 3/4 čokoládového těsta, poté natřeme krém a navrch dáme zbytek těsta. Vidličkou lehce promícháme. Pečeme v koláčové nebo dortové formě (průměr 24cm), ve vyhřáté troubě na 160-165°C 25-30min.

...
...
...
...
...