Bratislavské plecko v PH



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Suroviny 400 g vepřové plece 1 cibule 2 lžíce rajského protlaku 1 velká mrkev Hrášek cuketa na kostičky(nemusí být) 2 sterilované okurky 2 x masox masového vývaru šťáva z půlky citronu voda hladká mouka sůl mletý černý pepř olej 1/2 citronu

POSTUP PŘÍPRAVY

Maso naklepeme, osolíme a opepříme z obou stran.
Cibulku osmažím přidám maso orestuji dám mrkev a cuketu a zapnu na high. na 2,5 hod. Po 1,5 hodině přidám protlak okurky, hrášek... a sůl, zalijeme vývarem, aby maso bylo zcela ponořené, hrnec uzavřeme a loudám ještě asi 30 minut. Potom zahustím a dalších 30 minut loudám.
Dochutíme citronovou šťávu...