Těstoviny s klobásou



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

350g těstovin, cca 350g čerstvé (syrové) klobásy typu salsiccia, 200g tmavých žampionů, 75g parmazánu (+ hoblinky k podávání), 2 žloutky, 100g zakysané smetany, sůl, pepř, petrželka

POSTUP PŘÍPRAVY

Na pánvi opéct kousky klobásy vymačkané ze střívka, poté přidat čtvrtky žampionů a orestovat. V misce smíchat parmazán, žloutky, smetanu a petrželku s trochou vody z vařených těstovin. Uvařené těstoviny dáme do pánve k houbové směsi, přidáme se smetanovou směs, zamícháme a chvilku prohřejeme. Pokud je potřeba přidáme ještě trochu vody z těstovin. Ochutíme solí a pepřem a navrch dáme hoblinky parmazánu.

...
...