AUTÍČKOVÝ PRO DOMINIKA



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

JEN PRO INSPIRACI

POSTUP PŘÍPRAVY

HORNÍ KORPUS: KAKAOVÝ, průměr 20 cm + zavařené višně bez pecek
SPODNÍ KORPUS: MRAMOROVÝ, průměr 25 cm + kompotované broskve
KRÉM: smetanovo-mascarponový s přidáním cream cheese - použitý do obou dortů
SIRUP NA KORPUSY: použity šťávy z kompotů
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na obmazání dortů
FONDÁN: černý a bílý, který byl trochu obarvený modrou potravinářskou barvičkou
MODELACE AUTÍČEK: z modelovací hmoty BIANCO WHITE IRYS Master Martini.
DOZDOBENÍ DORTŮ: kousky obarvených fondánů

CELKOVÁ VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 5.800 g
VÝŠKA CELÉHO DORTU: 16 cm

Pohled z levé strany
Pohled z pravé strany
Horní pohled