Kuřecí závitek - 4 variace

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Naklepaná a osolená kuřecí prsa, hořčice, šunka (nebo debrecínka, kladenka, anglická slanina...), párek, okurka, možno i vajíčko.

POSTUP PŘÍPRAVY

Prsa naplníme, přehneme na půl a uzavřeme jehlami.

1) V trojobalu - obalíme v trojobalu a osmažíme.
2) Přírodně - okořeníme z obou stran mletým pepřem, nebo kořením na kuře, nebo obojím (není nutné), obalíme v hladké mouce a osmažíme.
3) V hořčici - závitek namažeme z obou stran hořčicí a osmažíme. Dejte pozor, hořčice se trochu připaluje, ale je to strašně dobré.
4) Pečené v troubě - pokud máme prsa i s kůží, můžeme okořenit jako kuře a upéct v troubě.

Příloha: Brambory, bramborová kaše, hranolky, americké brambory.

Jsou to 4 variace, ale pokud pokaždé použijete jinou uzeninu, variací bude víc.

Zkoušela jsem i s s trvanlivým salámem, ale víc nám chutná se šunkou, kladenkou, debrecínkou, anglickou slaninou...