POTŘEBNÉ PŘÍSADY
plátky kuřecího masa (prsní nebo stehenní řízky), plátky anglické slaniny, čerstvý baby špenát, gorgonzola, sůl, koření na kuře (sladká paprika, granulovaný česnek, drcený kmín, rozmarýn), sušená cibule, máslo (nebo ghí) na vymazání hrnce, 50 ml vody na podlití, něco na zahuštění sosu (jíška, záklechtka, škrob, hraška...)
POSTUP PŘÍPRAVY
Kuřecí plátky trochu naklepat, maso osolit a okořenit.
Na plátky položit plátky slaniny, na ní listy baby špenátu a špalíček gorgonzoly.
Maso zavinout a zajistit (párátkem, nití...).
Hrnec lehce vymazat máslem, na dno nasypat sušenou cibuli a na ní rozložit závitky.
Závitky posypat sušenou cibulí a podlít vodou.
Pomalit na LOW 6 hodin (3,5l hrnec).
Po vyjmutí sos trochu zahustit.
Kuřecí plátky trochu naklepat, maso osolit a okořenit. Na plátky položit plátky slaniny, na ní listy baby špenátu a špalíček gorgonzoly. Maso zavinout a zajistit (párátkem, nití...). |
Hrnec lehce vymazat máslem, na dno nasypat sušenou cibuli a na ní rozložit závitky. Závitky posypat sušenou cibulí a podlít vodou. |
Pomalit na LOW 6 hodin. Po vyjmutí sos trochu zahustit. |