Hovězí guláš s mrkví



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

500 g hovězí kližky, 4 mrkve, 1 lžíce rajského protlaku, 2 lžíce sušené cibule, 1 lžička sladké papriky, 1 bobkový list, 1 snítka tymiánu, sůl, pepř, 100 ml vody, 100 ml piva (nejlépe černého), v případě potřeby něco na zahuštění (chléb, perník, hraška, jíška...)

POSTUP PŘÍPRAVY

Maso pokrájet na větší kostky a vložit do hrnce (možno předtím zatáhnout na pánvi, ale není nutné).

Mrkev pokrájet na kostky nebo kolečka a přidat do hrnce k masu.

Do hrnce dál přidat cibuli + protlak + papriku + sůl + pepř a vše promíchat.

Přidat pivo + vodu, na povrch položit bobkový list + tymián.

Pomalit na na LOW 6-7 hodin (3,5l hrnec).

Poté dle potřeby omáčku naředit horkou vodou, dochutit a zahustit.

Suroviny.
Maso pokrájet na větší kostky a vložit do hrnce (možno předtím zatáhnout na pánvi, ale není nutné). Mrkev pokrájet na kostky nebo kolečka a přidat do hrnce k masu. Do hrnce dál přidat cibuli + protlak + papriku + sůl + pepř a vše promíchat. Přidat pivo + vodu, na povrch položit bobkový list + tymián.
Pomalit na na LOW 6-7 hodin (3,5l hrnec).
Poté dle potřeby omáčku naředit horkou vodou, dochutit a zahustit.