Tříbarevné košíčky



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

100 g 70% čokolády, 3 PL kokosového oleje, 50 g arašídového másla, sekané oříšky (arašídy, já ale dala pistáciové nesolené).

POSTUP PŘÍPRAVY

Recept je z posledního časopisu Albert. Kdo má také rád arašídové máslo jako my, může vyzkoušet.

Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu s 1 PL kokosového oleje, nalijeme po 1 lžičce do každého košíčku na pralinky (17 ks) a necháme v ledničce ztuhnout (v receptu se píše mraznička na 15 minut, ale já tam nemám místo a lednička stačila). Ve vodní lázni rozpustíme arašídové máslo se 2 PL kokosového oleje, lžičkou nalijeme na čokoládu a opět necháme ztuhnout. Polijeme zbývající čokoládou a hned posypeme sekanými oříšky.

Uchováváme v ledničce. Před podáváním necháme cukroví pár minut při pokojové teplotě.